AKP ve Gelecek Partisi arasında ‘ihanet’ kavgası
21 Nisan 2020 Salı
AKP milletvekilleri ile bir zamanlar AKP’de olan Gelecek Partisi yöneticileri, sosyal medyada kapıştı.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘Üzerime giydiğim beyaz gömlek kadar açık ve netim’ sözlerine AKP’li iki milletvekilinden eleştiri geldi.
AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “Ahmet Davutoğlu, kendisini Başbakan yapan Cumhurbaşkanımıza ihanet etti, Başbakanlıktan gidince içerden Ak Parti’ye saldırdı. Fitnesi eline yüzüne bulaşınca, CHP’nin piyonluğunu yapıp proje parti kurdu. Çok açık ve net” dedi.
AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise Davutoğlu’nu “Açık ve net olan tek şey; kibri ve sinsiliği” diyerek eleştirdi.
AKP’li Can bir sonraki paylaşımında da “Davutoğlu; YÖK Yasası ile ilgili milletvekillerine hakaret etmiş. El kaldırıp indirmeyi vekillik zannediyorlar demiş. O ELLER VARYA O ELLER sizi Genel Başkan ve Başbakan yaparken de aynıydı. Değişen tek şey; siz ve kibriniz.” diyerek Davutoğlu’nu hedef aldı.
AKP’li eski vekil olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ise Ramazan Can’ın görüntülü konuşmasını paylaşıp, “’Gülen’e niye gittim? Siyasette, bürokraside ve ticarette yükselme o yolla oluyordu’, bu sözleri FETÖ ziyaretçisi Ramazan Can söylemiş. Yükselen tek şey; kibriniz ve sinsiliğiniz” dedi.
‘Evde kalın’ lafta kaldı! Sokağa çıkma yasağı öncesi marketler doldu taştı
Benzer Haberler
Hüseyin Çelik’ten Bülent Arınç’a ‘kral çıplak’ desteği
26/06/2022 17:21
AKP’li Demiröz ‘İl sayının 100’e çıkması halinde’ sözü ortalığı karıştırdı
26/06/2022 10:45
AKP’li belediyede grev kararı alan işçiler zafer kazandı
25/06/2022 22:33
Parası yetmeyen müşteri dükkan sahibine saldırdı
25/06/2022 15:12
ABD basınından çarpıcı yazı! Ziyarete rağmen güvensizlik sürüyor
25/06/2022 12:01
Grupların silahlı kavgasında 2 polis yaralandı
25/06/2022 9:35