AKP seçim bürosu önünde silah sesleri

Yayın tarihi: 22 Nisan 2023 Cumartesi 12:10 am - Güncelleme: 22 Nisan 2023 Cumartesi 10:27 am

AKP’nin Bahçelievler’de bulunan Seçim İrtibat Bürosu’nun önünde silah sesleri yükseldi. AKP İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, büroya silahlı saldırı girişimimde bulunulduğunu açıkladı.

AKP’nin Bahçelievler’de bulunan Seçim İrtibat Bürosu’nun önünde silah sesleri yükseldi. Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi’nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu’nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş etti. İlk belirlemelere göre binada herhangi bir isabet olmazken polis, havaya ateş eden kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Seçim bürosuna saldırıya AKP’den tepki

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe olay için “silahlı saldırı girişimi” ifadesini kullandı. Kabaktepe şunları kaydetti: “Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini şiddetle kınıyor, konunun hukuk karşısında takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmaması en büyük tesellimiz. Bizler bu saldırılara fırsat vermeyecek ve hemşehrilerimizle tam bir demokrasi havası içerisinde buluşmaya devam edeceğiz.”

AKP ilçe binasına saldıran zanlı tutuklandı

Kılıçdaroğlu’na ikinci saldırı girişimi! Tüm programı iptal edildi

Kılıçdaroğlu: Provokasyonlar bekliyorum, sebebi sadece para