AKP konserinde hayranı sahneye atladığı sırada platformdan düşen Kibariye hastaneye kaldırıldı

Yayın tarihi: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 1:17 am - Güncelleme: 10 Mayıs 2023 Çarşamba 12:46 pm

Güvenlik görevlisinin sahneye çıkan seyirciyi engellemeye çalışırken çarptığı Şarkıcı Kibariye sahneden düştü. Baygınlık geçiren Kibariye hastaneye kaldırıldı. Menajeri aracılığı ile mesaj gönderen Kibariye, “sağlık durumum gayet iyi” dedi.

AKP Mersin İl Gençlik Kolları, Turgut Reis Mahallesi’ndeki Kültür ve Sanat Evi’nin önünde “Gençlik Konseri” düzenledi. Hazine ve Maliye Bakanı, AKP’nin Mersin milletvekili adayı Nureddin Nebati’nin de katıldığı konserde sahneye çıkan Kibariye şarkısını söylediği sırada bir hayranı sahneye atladı.

Dinleyici engellemek için olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisi ise o sırada sahnede dans eden Kibariye’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle sahneden düşen Kibariye baygınlık geçirdi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Kibariye tedavi altına alındı.

KİBARİYE’DEN AÇIKLAMA

Kibariye’nin menajeri Harun Belenkoğulları, şarkıcısının taburcu olmasının ardından İstanbul’a döneceklerini belirterek, “Genel durumu iyi, dünden bu yana doktor kontrolü altında. Kaşında açılma vardı. Doktorlar müdahale etti. Vücudunda ise sıyrıklar oluştu. Bugün taburcu edilmesi bekleniyor” ifadelerini kullandı.

Geceyi hastanede müşahede altında geçiren Kibariye menajeri aracılığıyla sevenlerine, “Allah korudu, merak etmesinler, sağlık durumum gayet iyi” mesajı gönderdi.

FAHRETTİN KOCA’DAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanı Fahretitn Koca, Kibariye’nin durumuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum: Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz.”

Pucca’nın oğlu üçüncü kattan düştü!