AKP kartını göstererek isyan etti: Beni üç ayda CHP’li yaptılar

Yayın tarihi: 19 Mart 2024 Salı 12:01 pm - Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı 1:15 pm

Haber: Bişar Arslan

Yerel seçimlere sadece 12 gün kalırken, TELE1 sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Kağıthane’de bir vatandaş AKP kartını göstererek isyan etti, “20 senedir AK Parti’ye veriyorum beni üç ayda CHP’li yaptılar” dedi.

Türkiye 31 Mart’ta bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlere 12 gün kalırken TELE1 sokağın nabzını yokluyor. İstanbul’da ipi kimin göğüsleyeceği merak edilirken, Kağıthane’de vatandaşlar gidişattan memnun değil.

AKP’li olduğunu belirten bir vatandaş “Şunu görüyor musun 4 tane armut 40 lira 10 lira şunun tanesi görüyor musun? Emekliyim ben. İyi çek 10 lira şunun tanesi. O saraydaki beyler var ya biraz azaltsın da iki tane armut alayım ben. Öyle de söyleyin onara” diye isyan etti.

‘İMAMOĞLU’NA VERECEĞİM’

“Yerel seçimde oyunuzu kime vereceksiniz?” sorusu yöneltilen vatandaş şu yanıtı verdi: “Ben 20 senelik AK Partili adamım. Bak şeyim de yanımda isterseniz göstereyim bazıları inanmıyor. Diyor yok ya sen AK Partili değilsin. İsim göstermeyin ama bak kart göstereyim sana. Bak AK Parti kartı. Yeter. 20 senedir AK Parti’ye veriyorum beni üç ayda CHP’li yaptılar. İmamoğlu’na böyle vereceğim. Artık bıktık bunlardan yani böyle şey olmaz. Sadaka verir gibi emekliye para verilmez. Ben emekli adamım 41 sene prim ödedim. 41 seneden bahsediyorum ya aldığın 10 milyar 12 bin lira para. Nasıl olacak? bu bu son artık bunların gitmesi şart. Ben büyük seçimlerde de vermedim zaten gittim memlekete gittim dedim vermeyeceğim ben bu adamlara daha oy yok.”

‘BABAM MEZARDAN ÇIKSA VERMEM’

Bir daha AKP’ye oy vermeyeceğini söyleyen vatandaş, “Bitti kesin. Babam mezardan çıksın gelsin vermem daha böyle şey olur mu ya çuvalla götürenler götürüyor ya. Nasıl olacak? Emekli de bir simit alamıyor. Bak İmamoğlu oralarda şey açmış 40 liraya lokanta açmış vatandaş yiyor. Bunlar da biraz açsınlar buralarda fena olmaz yani” diye konuştu.

AKP’liler okullara gidip oy istemeye başladı

Kaynak: HABER MERKEZİ