AKP İmamoğlu’na provokasyon yapmak için bir kez daha gençleri kullandı

Yayın tarihi: 30 Kasım 2022 Çarşamba 5:13 pm - Güncelleme: 30 Kasım 2022 Çarşamba 5:19 pm

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Düzce’de yaptığı ziyarette AKP Gençlik Kolları’nın farklı noktalarda aynı kurguyu yaptığı ortaya çıktı. İki gencin de İmamoğlu’na aynı soruyu yöneltmesi sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı  Ekrem İmamoğlu, Düzce ziyareti sırasında AKP Gençlik Kolları’nın organizasyonuyla karşılaştı.

İmamoğlu’na ilk olarak bir genç, “Burası Düzce, Kartalkaya değil, galiba yanlış geldiniz” diyen bir gence İmamoğlu, “Olsun, Düzce’ye de geliriz, Kartalkaya’ya da gideriz” dedi. İmamoğlu, konuşmasının devamında da “Ne yapsın, zorla söylettiler çocuğa” ifadesini kullandı.

Görüntüler kısa sürede gündem olurken, İmamoğlu’nun yanına yaklaşan ilk gencin AKP Gençlik Kolları üyesi olduğu ortaya çıktı.

“KURBAN OLMAYIN GÜZEL KIZIM”

Daha sonra bir başka genç de İmamoğlu’na yaklaşarak, “Neden buraya geldiniz, burası Kartalkaya değil” ifadesini kullandı. İmamoğlu ise, “Az önce senin gibi bir genci daha yolladılar, kurban olmayın güzel kızım” yanıtını verdi.

“BUNLAR KURGULU”

İmamoğlu gencin yanından ayrıldıktan sonra da “Bunlar kurgulu” diyerek AKP’nin çocuklar üzerinden yaptığı provokasyona dikkat çekti.

METROBÜS KAZASINDA DA GENÇLERİ KULLANMIŞLARDI

Öte yandan AKP, daha önce de İstanbul’daki metrobüs kazasında gençler üzerinden İmamoğlu aleyhine provokasyon yapmıştı. AKP Gençlik Kolları üyesi bir grup, doğru olmamasına rağmen ‘binlerce yaralı ve sayısı belli olmayacak kadar ölü var.’ ifadelerini kullanmıştı. Yaralılara müdahaleler devam ederken, kaza yapan metrobüsün arkasındaki araçlara giren gençler, seçim ve algı çalışmalarına alet edilmişti.

Soylu’nun iddialarına Ekrem İmamoğlu ateş püskürdü!