AKP il başkanlığı, kendi propagandasını yapan valiliğe destek çıktı

Yayın tarihi: 19 Ocak 2023 Perşembe 7:42 pm - Güncelleme: 19 Ocak 2023 Perşembe 7:42 pm

AKP Muğla İl Başkanlığı, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı etkinlik öncesi AKP bayraklarının yer aldığı videoyu paylaştığı nedeniyle tepki gören Muğla Valiliği’ne destek çıkarak, “görevinin gereğidir” dedi.

Muğla Valiliği’nin AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Muğla’ya ziyareti öncesi AKP bayrakları sallayan yurttaşların yer aldığı videoyu “Muğla aşkı içimizde hiç bitmeyecek, Recep Tayyip Erdoğan” notuyla paylaşmasına AKP Muğla İl Başkanlığı’ndan destek mesajı geldi.

Yapılan açıklamada gerçekleşen programın devlet programı olduğu ve Vali Orhan Tavlı’nın programı üstlenmesinin görevinin gereği olduğu ifadeleri yer aldı.

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“Gerçekleşen program devletimizin toplu açılış programıdır. İlimizin Vali’sinin bu programı üstlenmesi görevi gereğidir. Kazandırılan yatırımlarda emeği geçen kim varsa bizim için takdire şayandır. Valimiz Sayın Orhan Tavlı hiç şüphe yoktur ki bu eserlerde emeği olan bir isimdir. Vatandaşlarımızın tören alanına kendi istekleri ile getirdikleri parti armalarını, ve yayınlanan toplu açılış töreninin videosunu bahane ederek Sayın Valimizi yıpratma çabası içerisine girenleri esefle kınıyoruz. İlimize geldiği günden bu yana Muğlalı vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olan, Muğla’mız için çalışmaya canla başla gayret eden kıymetli valimize yapılan haksızlığı asla kabul etmiyoruz.”

Muğla Valiliği’nden AKP propagandası!