AKP’li başkana askeri tören

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe 6:15 am - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 3:11 pm

AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın’a Gedikler Jandarma Karakolu’nda askeri tören düzenlendi. Olayın ardından valilik inceleme başlattı. Tepki çeken görüntüler sonrasında ise Jandarma komutanı merkeze çekildi.

ODA Tv’de yer alan habere göre; AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın’ın Çemişgezek Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Özaydın askeri törenle karşılandı. Karşılamada, AKP Çemişgezek ilçe başkanı, AKP Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız da vardı.

Hulusi Akar 15 Temmuz programına katılmadı, MSB tören duyurmadı

TÖREN KITASINI SELAMLADI

Tören kıtasını selamlayan AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın’a bir de brifing verildi! Bu anlara ait kareler ve bilgiler AKP’li Çemişgezek Belediye’sinin Twitter hesabınla paylaşıldı. Paylaşımda, “İl başkanımız, belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla beraber Gedikler Jandarma Karakolu’nu ziyaret ettik. Görevlerini fedakarca yapan, vatanımızın korunmasında büyük emekleri olan güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun” denildi.

VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI

Tunceli Valiliği, AKP İl Başkanı Sercan Özaydın’ın jandarma karakolunda ‘tören kıtası’ ile karşılandığı iddialarıyla ilgili inceleme başlattı. Tunceli Valiliği, sosyal medyaya da yansıyan görüntüler hakkında”27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek ilçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır” açıklaması yaptı.

KOMUTAN GÖREVDEN ALINDI

TELE 1’den Begümhan Aydoğan’a konuşan CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, komutanın merkeze çekildiğini söyledi.