AKP Grup Başkanvekili’nde koronavirüs çıktı! Erdoğan, hastalık korkusuyla video konferans yaptı

Yayın tarihi: 30 Haziran 2020 Salı 4:54 pm - Güncelleme: 30 Haziran 2020 Salı 8:14 pm

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıktı. Bugün Meclis’te oy kullanan Akbaşoğlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Akbaşoğlu’nda koronavirüs çıkması üzerine Erdoğan, MYK toplantısına video konferansla katıldı.

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Akbaşoğlu bugün TBMM’ye gelip oyunu kullandı.

Üç HDP’li vekil koronavirüse yakalandı

SAĞLIK DURUMU İYİ

Tedavisine başlanan Akbaşoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu ve AKP Genel Merkezi tarafından sürecin takip edildiği bildirildi.

ERDOĞAN, MYK TOPLANTISINA VİDEO KONFERANSLA KATILDI

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Erdoğan’ın toplantıya video konferansla katılması ile ilgili ”Mehmet Emin Akbaşoğlu’nun testi pozitif çıkınca bugün tedbir olarak daha önce yaptığımız gibi böylesi bir yaklaşım ürettik.” açıklamasında bulundu.

CHP’Lİ ÖZEL: GEÇMİŞ OLSUN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel genel kurulda yaptığı açıklamada “Sayın Akbaşoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili olumsuz bir haber aldık geçmiş olsun diyoruz, acil şifalar diliyoruz yakından takip ediyoruz. ” diye konuştu.

5 GÜN ÖNCE BAKAN KASAPOĞLU’YLA GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Emin Akbaşoğlu, 5 gün önce Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasaoğlu’yla görüşmüştü. Akbaşoğlu, görüşmeye dair fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

3 HDP’Lİ MİLLETVEKİLİNİN KORONAVİRÜS TESTİ DE POZİTİF ÇIKMIŞTI

HDP GrupBaşkanvekilleri Meral Danış Beştaş ve Saruhan Oluç toplamda 3 HDP’li milletvekilinde koronavirüs tespit edildiğini açıklamıştı. Yapılan yazılı açıklamada vekillerin durumunun iyi olduğu bildirilerek, “Daha önce de açıkladığımız gibi Grup salonumuzun da bulunduğu katta bir temizlik personelinin enfekte olduğu hafta başında tespit edilmiştir. Bunun ardından çay ocağı, kat personeli, danışmanlar ve milletvekillerinin test yaptırmaları kararı alınmıştır.Şu ana kadar yapılan testlerde toplamda 3 vekilimizin enfekte olduğu anlaşılmıştır. Vekillerimiz doktor kontrolü altındadır ve sağlık durumları iyidir” ifadeleri kullanılmıştı.

Uğur böcekleri sahilleri istila etti! İşte nedeni

İzmir’de alarm: Mahalledeki herkese test yapıldı