AKP ev almanın artık hayal olduğunu kabul etti

Yayın tarihi: 10 Eylül 2022 Cumartesi 10:15 am - Güncelleme: 10 Eylül 2022 Cumartesi 10:15 am

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yayımladığı bir reklam filmi ile konut projesini duyurdu. Videodaki gençler, ev almanın şaşkınlığı içinde kaldı.

AKP iktidarının yarattığı ekonomik kriz sebebiyle vatandaş için konut almak hayal oldu. Asgari ücretli açlık sınırının altında yaşamaya mahkum olurken iktidar vatandaşlara ‘ucuz’ konut sağlayacağı vaadinde bulundu.

Erdoğan’ın ‘indirim talimatı’ verdiği Tarım Kredi’de zam yağmuru

AKP,  yarattığı borçlanma düzeninde kredi kartlarının taksiti içerisinde boğulan yurttaşa; konut sağlayacağını söyledi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Twitter hesabından konuyla ilgili bir reklam filmini paylaştı.

EV ALACAĞINI DUYUNCA ŞAŞKINLIK İÇERİSİNDE KALDILAR! “DEFİNE Mİ BULDUN”

Bakanlığın yayımladığı reklam filminde, bir masada oturan gençler arkadaşlarının ‘ev alacağını’ söylemesi ile şaşkınlık içerisinde kalıyor.  Masada oturan gençlerin “Miras mı kaldı yoksa define mi buldun demesi” iktidarın yarattığı ekonomik krizin itirafı niteliğinde.

Vatandaş için konut satın almak bir kenara fahiş kira fiyatları sebebiyle başını sokacak ev bulamazken iktidar bu reklam filmi büyük tepki çekti.. Bakanlığın videosuna ise tepkiler ardı ardına geldi. Bazı tepkiler şöyle: