AKP devlet okullarını parti binasına çevirdi

Yayın tarihi: 14 Ocak 2022 Cuma 3:33 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 3:33 pm

AKP’li ilçe teşkilatlarının Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı okullarda özel toplantılar yaptığı ortaya çıktı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in 10 bin dolar maaş verdiğini iddia ettiği AKP’li Metin Külünk kendisine ait resmi sosyal medya hesabından AKP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı’na bağlı AKP Küçükçekmece İnönü mahallesi mahalle üyelerinin yapacağı toplantıyı paylaştı.  Toplantının devlet okulunda yapılacak olması tepki çekti.

Peker’den ayda 10 bin dolar alan AKP’li Külünk iddiası

Devlet okullarını parti binası gibi kullanan AKP   bir defa daha aynı skandalı yapmaya hazırlandığı görüldü. İstanbul Küçükçekmece teşkilatına bağlı üyelerin toplantıyı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 75. İmam Hatip Orta Okulu’nda yapacağı açıklandı.

ŞERİAT YANLISI

MEB’e bağlı devlet okulunu parti binası gibi kullanıp toplantı planlayan AKP Küçükçekmece İlçesi İnönü Mahallesi Başkanı Adem İlgar’ın sosyal medya hesabında ‘şeriatı seviyorum’ ifadesini kullanması da dikkat çekti.

İLÇE BAŞKANLIĞI’DA DEVLET OKULUNU KULLANDI

Devlet okullarını parti binası gibi kullanan AKP Küçükçekmece İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplatışını da yine bir başka devlet okulunda yaptığı ortaya çıktı. 13 Ocak 2022 tarihinde yapılan toplantı MEB’e bağlı Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı. Toplantıya İlçe Başkanı Recep Şencan, ve yardımcıları da katıldı.