“AKP, CHP’nin çizgisine geldi”

Yayın tarihi: 30 Eylül 2021 Perşembe 2:33 pm - Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe 3:08 pm

İstanbul’da Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan Suriyelilere evleri kiralanmayacağını söylemişti. Konu hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer ‘AKP CHP’nin çizgisine geldi’ dedi.

 

TELE1’e özel açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer ” Ergün bey Fatih’in önemini anlamış Suriyeliler bizim misafirlerimiz, bizim kapımız her zaman onlara açık fakat burada Fatih halkının bazı sorunları vardı, burada ev sahibinden daha fazla hükmetme şansına sahip olması bizim vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyordu. Yani misafir gelip sizin evinizde televizyonun kumandasını alıp kanal çevirmez.”

AKP’li başkan: Yabancılar Fatih’te herhangi bir ev kiralayamaz

BİZİM VERDİĞİMİZ ÖNERGELER VAR

“Eski başkan da AKP’liydi o dönem bizim verdiğimiz önergeler var çalışmalarımız var. Ama şimdi bizim çizgimize gelmiş olmaları ve yavaş yavaş tarihi yarım adadan Suriyelilerin göç edilmesi Ergün Turan’ı da sevindirmiştir Fatihlileri de sevindirmiştir. Aslında şunu rahatça söyleyebiliriz Cumhuriyet Halk Partisi her dönemde olduğu gibi bu dönemde de haklı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi çizgisine gelmiş olan Ak Parti bizi sevindirdi.”