AKP canını zor kurtaran İstanbullu ile dalga geçti

Yayın tarihi: 25 Ocak 2022 Salı 4:11 pm - Güncelleme: 25 Ocak 2022 Salı 4:11 pm

AKP İstanbul İl Örgütü kapalı olan yollardan videoları birleştirip klip yaptı. Vatandaşların dün gece yaşadığı mağduriyet ile alay eden AKP, hazırladığı videoda yalan olmasına rağmen İmamoğlu’nun restorandaki fotoğrafını kullandı. AKP İstanbul İl Örgütü daha önce de sosyal medyadan paylaşımlar yapmış, ardından da kaldırmıştı.

Dün gece uzmanların ‘doğal afet’ olarak nitelendirdiği fırtınalı gök gürültülü kar yağışının ardından Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Kara Yolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğu altında olan İstanbul Havalimanı yolu güzergahı, TEM otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve İBB sorumluğundaki E-5 üzerinde vatandaşlar yolda kaldı.

Kar yağışının başladığı saatten gece geç saatlere kadar İBB ekipleriyle sahada mücadelelere katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “ İBB olarak TEM bize ait değil, Bası Ekspres bize ait değil demeden katkı sunmaya çalışıyoruz” sözlerine rağmen sosyal medyada eski bir fotoğrafıyla da yalan paylaşımlar yapılmıştı.

Kar yağarken İmamoğlu’nun balıkçıda olduğu görüntüler eski çıktı

AKP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI YALANA ALET OLDU

Söz konusu eski fotoğrafları da kar yağışının başladığı saatte çekildiği yalanlarına katılan AKP İstanbul İl örgütü yayınladığı videoda Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı yolları da göstererek bakanlığı istemeden hedef aldı.

DAHA ÖNCE DE YAPTIKLARI VİDEOYU SİLMİŞLERDİ

AKP İstanbul İl Örgütü daha önce de ‘yalan üretim merkezi’ notuyla CHP hakkında bir video paylaşmış, o dönem ortaya atılan iddialara göre AKP’li Cumhurbaşkanı’nın da tepkisi çekmiş ve yapmaya çalıştıkları kampanya ters tepkiye neden olduğu için kaldırılmıştı.

AKP İstanbul İl Başkanı’nın Kanal İstanbul paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu