‘AKP bürokrasisinden muhalefete dudak uçuklatacak bilgiler!..’

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 9:51 am - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 9:55 am

Ahmet Takan, “AKP bürokrasisinden, muhalefet partilerine yoğun bir bilgi ve belge akışı başladı. Dudak uçuklatacak bilgiler!..” dedi, muhalefetin bilgileri derinlemesine araştırdığını yazdı.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan ‘Saray bürokrasisi kayış attı!..’ başlıklı yazısında AKP bürokrasisinden, muhalefet partilerine yoğun bir bilgi ve belge akışı başladığını iddia etti.

Takan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e koruma polisi verilmesinde sorumluluğuna işaret ettiği ve emniyet kulislerinde açığa alınacağı konuşulan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan’ın “Benim gibi bir insanı açığa kim alacak, nasıl alacak? Bir görelim bakalım” sözlerini  “Mustafa Çalışkan’ın Süleyman Soylu’ya meydan okuyan açıklamasından anlaşılacağı üzere, bürokrasi içinde derinden giden kapışmalar artık gün yüzüne çıktı” diye değerlendirdi.

“128 MİLYAR DOLARDAN DAHA BÜYÜK SKANDALA ŞAŞIRMAYIN…”

“Yakında, ‘128 milyar dolar nerede?’ den daha büyük skandalların ortaya saçıldığını görürseniz şaşırmayın derim!..” ifadesini kullanan Takan, şöyle devam etti:

“Pekii, saray klikleri arasında devam eden hararetli kapışma kamuoyuna nasıl yansıyacak?.. Soruma, siyasi kulislerden edindiğim bilgi ile cevap vereyim; AKP bürokrasisinden, muhalefet partilerine yoğun bir bilgi ve belge akışı başladı. Dudak uçuklatacak bilgiler!.. Tabii ki, muhalefet, kendilerine ulaştırılan bilgilerin üzerine sazan gibi atlamıyor… Derinlemesine araştırmalar yapılıyor… Yakında, “128 milyar dolar nerede?” den daha büyük skandalların ortaya saçıldığını görürseniz şaşırmayın derim!.. Muhalefet cephesinden gelecek, soru ve araştırma önergelerini de dikkatle takip etmenizi öneririm… Sedat Peker videolarının pabucu dama atılabilir!..”

YAZININ TAMAMI