Sürekli kazaya karışan otomobilini binaya asarak cezalandırdı

Yayın tarihi: 26 Şubat 2024 Pazartesi 12:23 pm - Güncelleme: 26 Şubat 2024 Pazartesi 12:24 pm

Antalya Alanya’da bir vatandaş, sürekli kazaya karışan otomobilini cezalandırmak için binaya astı.

Antalya’nın Alanya ilçesine bağlı Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın, kazaya karışan otomobiliyle ilgili akıllara durgunluk veren bir karar aldı.

Geçirdiği kazalar nedeniyle öfkelenen Aydın, vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla ile aracını binanın dışına astı. Yaklaşık bir ton ağırlığındaki 32 yaşındaki otomobili duvarda asılı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle otomobilini iple bağlama şeklinde bir ceza verdiğini söyledi.

“ARIZA KİMDE DİYE DÜŞÜNDÜM, ARIZA ARABADA”

Otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu zaman merdiveni kullandığını dile getiren Aydın, otomobilin kimseye zararının olmadığını ifade etti.

Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilerle ilgili ise, “Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var. Sağa sola çarpıyor, beni yoldan çıkarıyor” dedi.

Aydın, otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini belirtti.

(İHA)

Ordu’da feci kaza! 2 ölü 2 yaralı

antalya, alanya, otomobilini binaya asan adam

Kaynak: İHA