“Akflix Sunar: Davetsiz Misafir”

Yayın tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 8:26 am - Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe 8:26 am

İYİ Parti tarafından hazırlanan seçim videosunda AKP’nin kontrolden çıkardığı kaçak göçmenler ele alındı. Video ‘’Davetsiz Misafir’’ başlığıyla paylaşıldı.

“AKFLIX SUNAR” Yazısıyla başlayan videoda, AKP iktidarının göç politikası eleştiriliyor. Bir önceki “Recep Bey Sunar: Ahlakın Sonu” başlıklı videoda olduğu gibi, Türkiye’de artan yabancı nüfus ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın farklı zaman ve platformlarda kullandığı cümleler bir arada işleniyor.

“Delik deşik edilen bir sınır”, “Güvenliği hiçe sayan bir tavır”, “Her saniye büyüyen bir tehdit”, “Öz yurdundan garip kalan bir millet” başlıklarının yer verildiği video, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Çünkü 14 Mayıs’ta Türkiye tarih yazacak” sözleriyle bitiyor.İYİ Parti, seçim kampanyasına yönelik yeni bir video yayınladı. “Ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör ve demokrasi” temalarının işleneceği söylenen bir dizi videodan ikincisi olan bu video, ‘’Davetsiz Misafir’’ başlığıyla paylaşıldı.

Kaçak göçmen taşırken yakalandı, “Allah rızası için aldım” dedi