Ak trol Abdurrahman Uzun’dan tarihi ‘yargı’ itirafı!

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2020 Cuma 7:20 am - Güncelleme: 15 Mayıs 2020 Cuma 7:24 am

Ak trol Abdurrahman Uzun, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşlerin İnternet Haber’de yayınlanan Perde Arkası isimli programında FETÖ’nün medya yapılanması iddiasıyla yargılanan ve aralarında Atilla Taş ve Murat Aksoy gibi isimlerin de bulunduğu kişilerin tahliyelerinin nasıl önlendiğini anlattı.

Abdurrahman Uzun, FETÖ’nün medya yapılanması iddiasıyla yargılanan ve aralarında Atilla Taş ve Murat Aksoy gibi isimlerin de bulunduğu kişilere yönelik 2017 yılında verilen tahliye kararının ardından sosyal medyada başlattığı kampanya sonrası ağır ceza mahkemesi kurulduğunu ve tahliyelerin geri alındığını söyledi.

‘AK Troller CHP darbeyi istiyor algısı yapıyor’

Abdurrahman Uzun, o anları şöyle anlattı:

“YARGI MENSUPLARININ İSİMLERİNİ, SİCİL NUMARALARINI PAYLAŞTIM”

“Nisanda referandum vardı. 31 Mart gecesi tahliyeler başladı. Bütün arkadaşlarımı çağırdım ofise, arkadaşlar savaşıyoruz nereye giderse. O gece Twitter’da iki tane gündem çalışması yaptık, “kripto hakimler” ve “vatanını seven defansa gel” Baktım bir türlü kitle gelmiyor. Bu kez kendimi riske ederek, Kendi resmi hesabımdan o tahliyeleri yapan 2. ceza ağır mahkemesinin bütün üyelerinin isimlerine kadar, sicil numaralarına kadar yayınladım.

Ekrem İmamoğlu Ak trollere pabucu ters giydirdi! ‘Karalama kampanyasına teşekkür ediyorum’

“GECE 3 BUÇUKTA SARAY’DAN ARADILAR”

Gece saat 2’de adalet bakanı açıklama yaptı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tahliyeleri durdu. Gece 3 buçukta da Cumhurbaşkanımızın yanında olan değerli bir abim aradı, “Reis bu hamleni çok beğendi, böyle yapacaksın, bize zemin hazırlayacaksın” dedi.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK’TAN AK TROLE: O ZEMİNİ OLUŞTURAMIYORUZ

Süleyman Özışık da Ak trol Abdurrahman Uzun’un sözünü “O zemini oluşturamıyoruz işte” diyerek desteklekledi.

AKP’li trol Fatih Tezcan AKP’lileri tehdit etti: Tek tek ifşa ederiz

“EĞER O GECE BAKAN DEVREYE GİRMESE…”

Abdurrahman Uzun, sözlerinin devamında ise “Eğer o gece bakan devreye girmemiş, bir üst mahkeme kurulmamış olsaydı belki de hâkimleri hedefe koyduğum için cezaevine girecektim” ifadelerini kullandı.

EREN ERDEM: “BİZ SÖYLEYİNCE AKP İNKAR EDİYORDU”

CHP eski milletvekili Eren Erdem, kendisinin yargıda gece yarısı mahkemeler kurulup tahliyelerin engellenmesinin siyasi operasyon olduğunu söylediğinde AKP’nin inkar ettiğini belirterek “Alın sayın Abdulhamit Gül, bundan daha açık bir itiraf olabilir mi? Buna bir diyeceğiniz var mı?” ifadelerini kullanarak paylaşımına Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü etiketledi.