AJet AKP’li Tayyar’ı bile çıldırttı: Tam bir facia

Yayın tarihi: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 9:39 am - Güncelleme: 1 Temmuz 2024 Pazartesi 9:39 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

Türk Hava Yolları(THY)’nın uzun yıllar Anadolu Jet ismiyle hizmet verdikten sonra bağımsız bir hava yolu şirketine dönüştürülen Ajet uçuşlarındaki rötarlar AKP’lileri de bezdirdi.

Düşük maliyetli hava yolu olması nedeniyle tercih edilen AJet uçuşları sürekli bir erteleme, bir organizasyonluk bozukluğu şikayetlerine neden oluyor. Son olarak AKP’li Şamil Tayyar kendisine ait sosyal medya hesabından Ajet’e tepki gösterdi. Tayyar rötar yapan uçakları gösteren paneli paylaşarak ” Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz.” dedi.

AJet’in rötarları can bezdiriyor

İşte Şamil Tayyar’ın paylaşımı:

Eskiden zenginler, ağalar, beyler binerdi uçağa. Sınıfsal bir ayraçtı aynı zamanda. Çocukken anılarını dinlerdik uçak yolcularının. Yeşilçam filmlerinin vazgeçilmez dekoruydu Yeşilköy (Atatürk) Havalimanı. Yıllar sonra AK Parti döneminde uçaklar geniş kitlelere ulaştı, kimi yerde uçak bilet fiyatları otobüslerin gerisine düştü, teşbih olsun diye ifade edeyim ağasıyla marabası aynı hava aracının müdavimi oldular.

Sınıflar arası keskin ayrılıkların törpülendiği, ulaşımda konforun tabana yayıldığı bu gelişme, AK Partililerin gururla anlattığı başarı öyküsüydü.

Ya şimdi? Önce bilet fiyatları çıldırdı, sonra rötarlar. ele Ajet tam bir facia. Bunu hak etmiyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ