Ajda Pekkan ve Selda Bağcan düetinde mikrofon krizi! “Sabotaj yaptılar”

Yayın tarihi: 13 Haziran 2024 Perşembe 12:40 pm - Güncelleme: 13 Haziran 2024 Perşembe 12:42 pm

Ajda Pekkan stadyum konseri hayalini kariyerinin 60’ıncı yılında Beşiktaş Stadyumu’nda gerçekleştirdi. Süperstar ile ‘Ağlama Anne’ şarkısını söyleyen Selda Bağcan, “Biz bu şarkıyı playback yapacaktık ama bu mikrofon açık. Biz yapamadık ya bunu. Bize bu tonmeister sabotaj yaptı vallahi” dedi.

Süperstar Ajda Pekkan, kariyerinde bir ilke imza attı. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda hayranlarıyla buluşan Pekkan, gecenin finalinde Selda Bağcan’ı sahneye davet etti. Bağcan, stattan yükselen alkış ve ıslık sesleriyle sahneye geldi. Bu sırada bir mikrofon sorunu yaşandı. Bağcan, “Alo alo… Bu mikrofon açık” dedi. Ardından ikili ‘Ağlama Anne’ şarkısını söylemeye başladı. Şarkının sonunda konuşan Bağcan, “Biz bu şarkıyı playback yapacaktık ama bu mikrofon açık. Biz yapamadık ya bunu. Bize bu tonmeister sabotaj yaptı vallahi” ifadelerini kullandı.

OdaTV yazarı Pınar Saraçoğlu, bugünkü ‘Selda Bağcan’a sabotaj… Ajda Pekkan’ın hayali gerçek oldu…’ başlıklı yazısında konuya ilişkin şunları söyledi:

“Gecenin finalinde Pekkan’ın “Sesler üstü bir ses… İnsan üstü insan ve o da benim gibi vicdanlı ve hayvanları çok seviyor” diyerek sahneye Selda Bağcan’ı davet etti. Stadyumda alkış ve ıslıklar yükselirken Bağcan sahneye geldi. O sırada bir mikrofon sorunu yaşandı. Selda Bağcan mikrofona “Alo.. Alo” diye bağırdı. “Bu mikrofon açık” dedi. İzleyici şaşkınlık içindeyken “Ağlama Anne” şarkısını söylemeye başladılar. Şarkının sonunda işin aslı anlaşıldı. Şarkının sonunda konuşan Bağcan “Biz bu şarkıyı playback yapacaktık ama bu mikrofon açık. Biz yapamadık ya bunu. Bize bu tonmeister sabotaj yaptı vallahi.” Dedi. Araya giren Pekkan “Böyle daha güzel olmadı mı?” diye sorunca Bağcan “Tabii” cevabını verdi.”

 

Kaynak: HABER MERKEZİ