Ajda Pekkan sonunda konuştu… Hakan Altun’la aşk yaşıyorlar mı?

Yayın tarihi: 1 Ekim 2020 Perşembe 1:56 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2020 Perşembe 1:59 pm

Ajda Pekkan, Hakan Altun’la aşk yaşadığı iddialarına yönelik açıklama yaptı.

Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, Ajda Pekkan ile Hakan Altun’un aşk yaşadığını söyledi. Kısa sürede gündem olan aşk iddiasına ilk yalanlama Hakan Altun cephesinden geldi. Konu hakkında sessizliğini bozan Pekkan ise “Hakan’la çıkıp eğlendik. Ben bile aşk yaşadığımıza ikna oldum” deyip haberleri ti’ye aldı.

Ajda Pekkan ve Hakan Altun birlikteler iddiası

Ajda Pekkan ile adı aşk dedikodularına karışan Hakan Altun’un dün menajeri Süleyman Çakmakçı aracılığıyla yapılan açıklamada “Hakan Bey ve Ajda Hanım, yeni bir düet projesinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum’da yaşadığından proje için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl da halk konserleri verecekler” denildi.

“HAKAN’LA ÇIKIP EĞLENDİK”

Ajda Pekkan ise aşk haberlerini ti’ye alarak şunları söyledi:

“Sabah ben de ilişki yaşıyorum diye kalktım. Bir önceki ilişkim bitti mi, bitmedi mi çok ikilemde kalmışlardı, hep o haber oluyordu. Yeni bir haber çıktı diye sevindim. Ayrıldıktan sonra iki lokma biriyle görüştüğünüz zaman yakıştırmalar oluyor. Hakan çok değerli bir insan. Çok iyi dostuz, hafta sonu da çıktık, eğlendik. Yine çıkar eğleniriz. Bir şey olsa deklare ederiz. Ama yok. Programda da o kadar emin konuşmuşlar ki, ben bile ikna oldum aşk yaşadığımıza!”