AirPods X ile tanışın

Yayın tarihi: 28 Şubat 2020 Cuma 2:11 pm - Güncelleme: 28 Şubat 2020 Cuma 2:11 pm

Apple, AirPods kulaklıklarla tasarım açısından yeni bir modellemenin öncüsü oldu. Şimdi bu modelleme kafa üstü kulaklık yani Airpods X ile şekillenecek.

AirPods X , Apple’ın ilk kafa üstü kulaklığı olacak. Kullanıcıyı belki de fiyatı dışında tamamen tatmin eden firma çıkardığı yeni sürüm kulaklıkları da ile de teknolojinin hemen hemen her zerresini kullandığını söyleyebiliriz.

Hemen hemen tüm büyük teknoloji firmaları da bir nevi AirPods‘un ayak bastığı yollardan geçerek daha doğrusu taklit ederek kendi modellerini çıkardı. Aslında bu başarısını kendi bünyesine kattığı Beats markasının payının büyük olduğunu söylemek gerekir, hatta tamamen bu sayede bu kadar başarılı kulaklık modellemesi ortaya çıkardı. Çıktığında yeni nesil kulaklık olarak adlandırılan

AirPods ile kulaklıklarda bir devir kapatırken yeni bir devrin de temsilcisi oldu. Aslında eksiklikleri de yok değildi, klasik olarak iPhone‘larda gördüğümüz şarj süresi sorunu bir kulaklıklarda da görülüyordu. Aslında süresi tatmin edici olsa da bir kulaklığa göre yeterli değildi. Yeni model kulaklıklarını çıkarırken öncelik verdiği konulardan olsa da hala yeterli görülmüyor aslında.

Ancak şimdi geliştirilecek olan ve ilk kafa üstü kulaklık özelliği olacak olan AirPods X‘da birçok yeniliğin gelmesi bekleniyor. Direkt olarak Beats çalışması altında olan kulaklık için fiyat 399 dolar civarında olacak. Kablosuz olarak satışa çıkacak kulaklık da gürültü engelleme özelliği de yer alacak.

Samsung Galaxy M30s ile özgürlük sizde!