AirPods Studio için patent alındı

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2020 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 21 Temmuz 2020 Salı 7:27 pm

Apple’ın kafa üstü kulaklık modeli AirPods Studio geliyor. Apple’ın yeni kulaklığı için aldığı patent her şeyi gözler önüne seriyor.

Apple’ın uzun bir süredir AirPods Studio adı verilen kafa üstü kulaklık üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Bugün gelen sızıntılar Apple kafa üstü kulaklık modelinin geleceği de doğrulanmış oldu. AirPods Pro ile segmentindeki en iyi sesi sunan Apple, kafa üstü modeli ile studio kalitesinde bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Cupertinolu teknoloji devinin almış olduğu patente göre, Kulaklık dilerseniz kafanızın üzerinde dilerseniz de ensenizde kullanılabilecek. İçerisinde yer alan sensörler sayesinde ses dalgaları da pozisyona göre en iyi duruma getirilip sunulacak.

AirPods Studio

Aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip olacak olan bu model, sadece iOS, iPadOS, macOS ve tvOS cihazları ile çalışacak. Sadece Bluetooth 5.0 teknolojisine sahip olacak olan AirPodsStudio, 3.5mm girişi ile kablolu olarak kullanma seçeneği sunmayacak.

Ses konusunda Beats kulaklıklar gibi bass odaklı olmayacak olan AirPods Studio daha dengeli bir yapıda olacak. Kristal ses kalitesinde bir deneyim sunması beklenen AirPodsStudio’nun fiyatı maalesef ki biraz tuzlu olacak.

Amerika’da 299 dolar veya 349 dolar gibi yüksek bir fiyattan satışa sunulacak olan AirPodsStudio, Türkiye’de ise vergiler ve kurlardan dolayı muhtemelen 3.000 TL bandını aşacak.

Kafaüstü ve akıllı bir çözüm isteyenlerin mutlaka değerlendirmesi gereken bir model olacak olan AirPodsStudio’nun, Eylül ayındaki iPhone 12 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Nintendo Switch için yeni oyunlar yolda!