Aile dizisinin yayın tarihi belli oldu

Yayın tarihi: 3 Şubat 2023 Cuma 12:00 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2023 Cuma 12:02 pm

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın rol aldığı Aile dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizi, 14 Şubat Salı günü ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Ay Yapım imzalı yeni dizi Aile’nin yayın tarihi belli oldu. Dizinin ikinci fragmanında, ilk bölümün 14 Şubat’ta ekranlara geleceği belirtildi.

10 MİLYONU AŞTI

Dizi, ilk tanıtımıyla bir haftada sosyal medyada yaklaşık 10 milyonun üzerinde görüntüleme aldı. Fragman, dijital video platformlarında en çok izlenenler listesinde yer aldı.

14 ŞUBAT’TA EKRANLARA GELECEK

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen ve Emel Göksü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı iddialı dizi 14 Şubat Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Dizinin merakla beklenen ikinci tanıtımında ise Kıvanç Tatlıtuğ’un hayat verdiği ‘Aslan’ karakterinin Serenay Sarıkaya’nın oynadığı ‘Devin’ karakterine kurduğu ‘Sen benim kazanamayacağım en güzel kavgam olacaksın’ cümlesi yer aldı.

AİLE VE AŞKI ANLATACAK

Aile’ dizisi, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve ‘aile’ kavramının en tartışmalı yönlerini ele alacak.

Netflix’teki Lupin dizisinin yıldızı hayatını kaybetti