Ahu Tuğba’dan Meriç Erkan’a: Gitsin ibadetini yapsın

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2022 Salı 9:58 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 4:22 am

Sarık ve cübbe taktıktan sonra ismini ‘Mahmut’ olarak değiştiren Meriç Erkan, katıldığı bir YouTube programında Ahu Tuğba ile ilişkisi hakkında, “Aramda hiç bir şey yoktu. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdı” dedi. Tuğba, Erkan’a “Gitsin ibadetini yapsın, ne işi var gazetelerde? Benim bu şahısla aramda hiçbir şey olmamıştır” yanıtını verdi.

Dansları, şovları, Ahu Tuğba’ya olan kıskançlığı ile yaptıkları ile dillerden düşmeyen Meriç Erkan,  “Nasuh Tövbesi” ile  yaşamaya karar verdi. Mahmut ismini alan Erkan,  sakal uzatıp sarık taktı.

Yaşam tarzını değiştiren Mahmut Erkan, YouTube’da  Katarsis isimli programa konuk oldu. Ahu Tuğba ile ilişkisi hakkında konuşan Erkan şunları dile getirdi:

“Ben orada böyle yaparsak tamam popüler olduk. Bu çılgınlık reyting getiriyor. Şöhrete çeviriyorum oradan finansa çevriliyor. İlgili var alaka var. Dünyalık gözle bakınca her şey yolunda. Bu ortamda o şekilde giden bir hayat ama şimdi dünyadan sıyrılıp o Meriç Erkan’a baktığımda çok kötü. O an dans ederken ölsem hiç hoş değil.

Arada bir duygu yok. Varmış gibi bir tiyatro içerisindeydik. Ahu Tuğba ile aramda hiç bir şey yoktu. Ben o dönemin yalancısıyım. Buna razı edilmiştim bu da benim hatamdır”

“GİTSİN İBADETİNİ YAPSIN”

Magazinsortie’ye konuşan Ahu Tuğba, Erkan’ın ifadeleri hakkında şunları söyledi:

“Ben söyledim zaten hiçbir şey olmadığını kaç kez. Hâlâ reklâm peşinde. Gitsin ibadetini yapsın, ne işi var gazetelerde? Benim bu şahısla aramda hiçbir sey olmamıştır. İlk sinema filmini de benle çekmiştir, yıllarca hiçbir şey olamamıştır. 1988 yılından TV programına kadar ne yapmış sinemada? Benim hatam bir açılışa gittik, orada gördüm. Bana “Annem sana dua ediyor” dedi. Ben de Savaş Kalafat’a söyledim. Çünkü “Ahu Tuğba’yı seviyorum” diyen TV’ye çıkıyordu o zamanlar… Ben aptal mıyım, hepsi kendi kendi reklâmlarının peşindeydi. İbadetine devam etsin… Benim sayemde para kazandı, ben hakkımı ve iyi niyetimi helâl etmiyorum!”

Dansları, şovları ve Ahu Tuğba’ya olan aşkıyla tanınan Meriç Erkan sarık taktı adını değiştirdi!