Ahmet Ümit’ten miting çağrısı: Türkiye için irademizi gösterelim

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2023 Cuma 3:44 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2023 Cuma 3:44 pm

Yazar Ahmet Ümit, Millet İttifakı’nın 6 Mayıs Cumartesi günü Maltepe’de yapacağı miting için sosyal medya üzerinden çağrı yaptı. Ümit, “Seçime günler kaldı. Özgür, adil, zengin ve kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için irademizi gösterelim. Maltepe Etkinlik Alanı’ndaki mitingine katılalım” dedi.

Türkiye’nin kaderinin belirleneceği 14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kalırken, Millet İttifakı mitinglerine hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra ittifak bileşeni siyasi parti liderlerinin de katılımıyla 6 Cumartesi günü İstanbul’da miting yapılacak.

Yazar Ahmet Ümit, saat 17.30’da Maltepe Etkinlik Alanı’nda yapılacak miting öncesinde sosyal medya üzerinden çağrı yaptı.

Ümit şunları söyledi:

“Seçime günler kaldı. Özgür, adil, zengin ve kardeşçe yaşayacağımız bir Türkiye için irademizi gösterelim. Millet İttifakı’nın 6 Mayıs Cumartesi saat 17:30’da Maltepe Etkinlik Alanı’ndaki mitingine katılalım, güzel ülkemiz için umutlu, aydınlık ve mutlu bir tarih yazalım…

Ahmet Ümit’in ‘Başkomser Nevzat Tapınak Fahişeleri’ kitabı içi görünmeyen zarf içinde satılacak