Ahmet Şık’tan Cüneyt Özdemir’e: Medya artığı. Kahkahasında kendini ele veren sinsi

Yayın tarihi: 17 Haziran 2020 Çarşamba 9:51 am - Güncelleme: 17 Haziran 2020 Çarşamba 6:30 pm

Eski HDP Milletvekili Ahmet Şık, Gazeteci Cüneyt Özdemir’i AKP taraftarı olduğu gerekçesiyle sert sözlerle eleştirerek, “Medya artığı, soytarılığı sinsiliğiyle yarışıyor” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Cüneyt Özdemir’i AKP yanlısı olmakla itham eden Eski HDP’li milletvekili Ahmet Şık’a Özdemir’den de yanıt gecikmedi.

Özdemir, Ahmet Şık’a “Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceremedin, ola ola sosyal medyada bir trol oldun… Biraz haysiyetin varsa milletvekilliğinden istifa ederdin ama üç kuruşa tamah ettin… Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak…” yanıtını verdi.

Fatih Altaylı Saray ünlülerine sert yüklendi: İndira gandi durumları fena değil!

Cüneyt Özdemir’in HDP’ye uygulanan medya ambargosu tartışmasında kendi Youtube kanalına davet ettiği HDP’lilerin ‘işleri olduğu’ gerekçesiyle yayına çıkmamasını alaycı bir dille anlatmasıyla başlayan tartışmada tansiyon yükseldi.

İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, HDP’lilerin yayına çıkmamasını alaycı bir dille ifade eden Cüneyt Özdemir’i saray taraftarı olmakla suçladı.

Ahmet Şık, Cüneyt Özdemir’in tavrının ‘sinsilik’ olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

 

ÖZDEMİR’E TEPKİLER BÜYÜYOR

YouTube kanalından yaptığı yayında HDP’lilerin programa katılamamalarını alaycı bil dille aktaran Cüney Özdemir’e tepkiler büyüyor. Gazeteci Mustafa Hoş, Özdemir’in  açıklamalarından sonra yaptığı paylaşımda, “Omurgasız olup da hala ayakta durabilen tek canlı türü yavşak gazetecilerdir…bkz: Cüneyt Özdemir” ifadelerini kullandı.

 

Daktilo1984 adına açıklama yapan Burak Bilgehan Özpek’de Özdemir’in açıklamalarının aksine HDP’lilere ulaştıklarını ve konuk ettiklerini belirtti.

Özpek paylaşımında “Biz Daktilo1984 olarak tek bir mesaj ile HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na ulaştık, bizi kırmadı ve kendisini konuk etti” dedi.

 

CÜNEYT ÖZDEMİR’E BİR TEPKİ DE MURAT ÇEPNİ’DEN

HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni Özdemirin açıklmalarını “saygısızlık” olarak nitelendirerek “Bu nasıl bir ciddiyetsizliktir, saygısızlıktır. HDP’liler günlerdir eylemdeler ve polis saldırılarıyla uğraşıyorlar meşgul olamazlar mı! Cüneyt Özdemir aramış hemen koşmaları lazımdı öyle mi!” açıklamasını yaptı.

 

Birgün Gazetesi’nden Ozan Gündoğdu da Cüneyt Özdemir’in “İmamın Ordusu deyip geçemezsiniz” yazısını anımsattı.

Meltem Şişli hakim karşısına çıktı

Hayat kurtaran koronavirüs ilacının fiyatı belli oldu