Ahmet Şık: Soldaki CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, diğerini biliyorsunuz

Yayın tarihi: 18 Kasım 2020 Çarşamba 1:15 pm - Güncelleme: 18 Kasım 2020 Çarşamba 1:21 pm

Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaret içeren mektubundan sonra organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaretinin fotoğrafını paylaşarak, “Soldaki CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, diğerini biliyorsunuz” ifadesini kullandı.

Kamuoyunda “Af yasası” olarak bilinen Ceza İnfaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan mafya lideri Alaattin Çakıcı, dünkü grup toplantısında AKP’nin “hukuk reformu” sözlerini eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaret içerikli bir mesaj göndermişti. Kılıçdaroğlu’na ‘ulan dürzü’ diyen Çakıcı, “Akıllı ol” ifadesini kullanmıştı.

Bağımsız Milletvekili Ahmet Şık, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaret içeren mektubundan sonra organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaretinin fotoğrafını paylaştı. Şık,”Soldaki CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, diğerini biliyorsunuz” diye yazdı.

Çakıcı, ‘yakın dostum’ dediği Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret etmiş, söz konusu ziyaret sosyal medya tepki çekmişti. Çakıcı ve Gürkan birbirlerine çeşitli hediyeler vermişti.

 

Kılıçdaroğlu’ndan Alaattin Çakıcı hakkında suç duyurusu