Ahmet Nur Çebi’ye parmak sallayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Herkes kendine yakışanı yapar

Yayın tarihi: 6 Ekim 2023 Cuma 10:43 am - Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma 1:42 pm

Beşiktaş – Lugano maçında taraftarların gösterdiği tepkilerin ardından stadyumu terk eden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı” dedi.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu’nun ikinci haftasında İsviçre’nin Lugano takımıyla oynadığı maçı izlemek için Tüpraş Stadı’na giden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, kendisine yapılan protestolar sonrasında stattan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye parmak sallayarak ayrıldı.

İşte Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın maçlarının ardından ülke puanında son durum

“BEKLEMEDİĞİMİZ BİR ORTAMLA KARŞILAŞTIK”

Büyükekşi yaşananların ardından yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok üzgünüm. TFF yönetimi olarak tüm takımlarımızın Avrupa maçlarına gitmeye çalışıyoruz. Beşiktaş’ın maçına da geldik. Sayın Çebi depremzedeler için organize edilen maçlarda ‘Bizim maçlara gelmiyorsunuz’ diye sitem ediyordu. İade-i ziyarette bulunduk fakat beklemediğimiz bir ortamla karşılaştık” dedi.

Skorer’in haberine göre, Büyükekşi sözlerini şöyle sürdürdü:

“Herkes kendine yakışanı yapar. Yaşananlar münferit olsaydı kalırdım. Ancak organize bir olaydı. Sayın bakan da üzüntülerini iletti. Kendisinin de onayını alıp maçtan çıktık.”

Lugano hezimeti sonrası taraftar istifaya çağırdı! Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplandı