Ahmet Nur Çebi: Fatih Terim tabii ki alkışlayacak

Yayın tarihi: 7 Mayıs 2021 Cuma 3:31 pm - Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma 3:44 pm

Süper Lig’in 40. haftasında  Galatasaray deplasmanında karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. Çebi, Fatih Terim’in, “Kaybedersek alkışlarız” sözlerine “Tabii ki alkışlayacak” diye yanıt verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fatih Terim’in “Kaybedersek Beşiktaş’ı alkışlarız” ifadeleriyle ilgili, “Fatih Terim tabii ki alkışlayacak, başka ne yapacak ki. Yapacağını ve yapılması gerekeni söylemiş Fatih hoca, eklenecek bir şey yok. Kazanırsak tabii ki alkışlayacak” diyen Çebi, Galatasaray maçıyla alakalı da, “Sergen hocama ve futbolcularıma güveniyorum” cümlelerine yer verdi.

Süper Lig’in 40. haftasında yarın Galatasaray deplasmanında boy gösterecek olan Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. Derbilerin farklı bir atmosferde oynandığını belirterek sözlerine başlayan Çebi, “Galatasaray güçlü bir takım. Şampiyon olmadan oldum demek doğru değil. Rakiplerimize saygımız var. Şu anda sadece lideriz ve henüz şampiyon olmadık. Umarım bu maçlardan sonra matematiksel olarak ihtiyaç olduğumuz puanları alarak şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Bu oluşana kadar şampiyon değiliz, ayaklarımızı yere basmayı biliyoruz. Bu maçın da önemini de, Galatasaray’ın ne kadar büyük bir camia ve takım olduğunu da biliyoruz. Ama ben Sergen hocama ve futbolcularıma güveniyorum. İçimde huzur var ve kendimi iyi hissediyorum. Derbiyle ilgili bunu söylemek istiyorum” diye konuştu.