Ahmet Kaya’nın abisi: Ahmet Hakan annemi çok üzdü

Yayın tarihi: 28 Mart 2022 Pazartesi 5:29 pm - Güncelleme: 28 Mart 2022 Pazartesi 5:29 pm

Ahmet Kaya’nın abisi Mustafa Kaya, Ahmet Hakan’ın kardeşi hakkında sarf ettiği sözler yüzünden annesinin çok üzüldüğünü söyledi. Mustafa Kaya, Ahmet Hakan’ın Ahmet Kaya için “cenazesi namazsız kaldırıldı” iddiasında bulunduğunu söyleyerek böyle bir şeyin olmadığını kaydetti.

Ahmet Kaya’nın abisi Mustafa Kaya TELE 1’de Zeynel Lüle’nin sunduğu TELE 1 Hafta Sonu programına katıldı. Abisi ile olan anılarını anlatan abi Kaya, Ahmet  Hakan hakkında sert eleştiriler yaptı. Hakan’ın Ahmet Kaya hakkında “cenazesi namazsız kılındı” iddiasında bulunduğunu ancak bunun yalan olduğunu söyleyen Mustafa Kaya şunları söyledi:

“Ahmet Hakan Kanal 7’de yayın yapıyordu o zaman. Biz cenazeden geldik . Yok diyor Ahmet Kaya’nın cenazesi namazsız kaldırıldı. En son Ahmet Hakan’a da yazdım. Benim annem çok üzülüyor. Kadın bilmiyor ki Osmanlı kadını. Vay benim oğlum namazsız mı kaldırıldı. Ya anne namazını da kıldık, duasını da ettik merak etme.”

“Böyle bir şey söylenir mi ya! Öldükten sonra rahat bırakın bari. Hadi diri iken yapacağınızı yaptınız. Biz evlat gibi yetiştirdik bu ülkeye güzel bir sanatçı olsun diye. El bebek gül bebek, üstüne kol kanat gerdik. Aman kötü bir yerlere gitmesin diye. Siz kalktınız onu öyle bir sıkıştırdınız ki sürgünlere yolladınız. Bari öldükten sonra rahat bırakın.”