Ahmet Hakan’ın Cihan Ekşioğlu arşivi açıldı

Yayın tarihi: 30 Haziran 2021 Çarşamba 9:30 am - Güncelleme: 30 Haziran 2021 Çarşamba 9:32 am

Ahmet Hakan’ın Sedat Peker’in “‘FETÖ borsası’nı kuranlardan biri” dediği Cihan Ekşioğlu’nu 25 Ağustos 2019 tarihli yazısında övdüğü ortaya çıktı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu’na koruma ekibi verdiğini ve ‘FETÖ borsası’nı kuranlardan birinin Cihan Ekşioğlu olduğunu iddia etmişti. Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın 25 ğustos 2019 tarihli yazısında Ekşioğlu’na “hayvan gibi bir karizma” övgüsü yaptığı ortaya çıktı.

Ahmet Hakan iktidara büyüyünce aşık olmuş!

Hakan yazısında şu ifadeleri kullandı:

“BİR ARKADAŞI VAN DAMME! BİR ARKADAŞI SEAGAL!

CİHAN Ekşioğlu… Turizmden savunma sanayiine bir sürü işi olan bir işadamı… Enteresan özellikleri var. En enteresan özelliği ise şu: Van Damme ve Steven Seagal’in yakın dostu… Ailecek görüşüyorlar, sürekli temas içindeler…

Cihan Ekşioğlu açısından bugünün gençlerinin diliyle söyleyecek olursak “hayvan gibi bir karizma” söz konusu yani…

Bu arada bir not: Cihan Ekşioğlu, Van Damme’ın son filminde rol alacakmış… Öyle “arkadan geçen adam” rolünde falan değil ha! Filmin esaslı rollerinden biri olacakmış rolü…”

Hakan’ın Cihan Ekşioğlu yazısı

 

Sedat Peker isim vererek FETÖ Borsası’nı anlattı

CİHAN EKŞİOĞLU KİMDİR?

Ordu’nun Mesudiye ilçesinde 1979 yılında dünyaya gelen Cihan Ekşioğlu, ekonomist ve araştırmacı olarak meslek hayatına atıldı. EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Cihan Ekşioğlu, aynı zamanda İstanbul Yapı, CEMD Defence, CEMD Technology, ICE Defence Savunma Teknolojileri ve Martebd INC şirketlerinin sahibi.

Bodrum’daki projelerini tamamlayan EKBA Holding’in, Torbalı’da, Kağıthane’de ve Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projelerine devam ettiği biliniyor.

Katerina Ekşioğlu ile evli olan Cihan Ekşioğlu’nun bir kızı bir de oğulu var.

Cihan Ekşioğlu’nun AKP’lilerle olan fotoğraf albümü

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter üzerinden “Bugünkü misafirimiz Cihan Ekşioğlu” diyerek birçok yeni iddiada bulunmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu’na koruma ekibi verdiğini ve ‘FETÖ’ borsasını kuranlardan birinin Ekşioğlu olduğunu iddia etmişti.

Paramount Otel’in ilk sahibinin kızı: Cihan Ekşioğlu otelimize devletin tankıyla girdi