‘Kılıçdaroğlu’nun mesajı Muharrem İnce’yi çileden çıkardı’

Yayın tarihi: 8 Aralık 2019 Pazar 10:08 am - Güncelleme: 8 Aralık 2019 Pazar 11:42 am

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’a gönderdiği mesajın Muharrem İnce’yi çileden çıkardığını iddia etti.

CHP’li Muharrem İnce’nin Beştepe’ye giderek AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü öne süren ancak daha sonra iddialarının ardında durmayıp özür dileyen Sözcü gazetesi yazarı Turan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kendisine ‘üzülme’ mesajı gönderdiğini aktardı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Turan’a gönderilen mesajın CHP’li İnce’yi çileden çıkardığını ileri sürdü.

Hakan’ın bugünkü köşesinde yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Rahmi Turan, üç gün önce köşesinde şunu yazdı: ‘CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir gazeteci arkadaşımla ‘Rahmi Bey üzülmesin’ diye haber gönderdi. Teşekkür ediyorum.’

‘Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?’

Muharrem İnce, işte bunu okuyunca tam anlamıyla çileden çıkmış.

Konuyla ilgili olarak şunları söyledi Muharrem İnce:

“İftiraya uğrayan benim, iftiraya uğramama neden olan kişi Rahmi Turan. Genel Başkan iftiraya uğrayana değil de iftiraya kaynaklık eden kişiye ‘üzülme’ diye haber gönderiyor. İşte asıl buna üzüldüm. Hem de çok üzüldüm. Genel Başkan bana ‘Biz Muharrem Bey’i biliriz. Onun Saray kapısına gideceğine ihtimal bile vermeyiz. Söyleyin ona üzülmesin’ diye haber göndermiyor. Ama Rahmi Turan’a üzülmesin diye haber yolluyor. Ben buna üzülmeyeyim de ne yapayım?”