Ahmet Hakan, Hande Sarıoğlu’ndan özür diledi: Pişmanım

Yayın tarihi: 30 Eylül 2021 Perşembe 11:04 am - Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe 11:19 am

Ahmet Hakan, dans videosu sonrası ‘story şebeği’ dediği spiker Hande Sarıoğlu’ndan özür diledi. Hakan “Çok sekter davranmışım. Pişmanım ve pardon diyorum” dedi.

Sosyal medya hesabından dans ettiği bir videoyu paylaşması sonucu Habertürk yönetiminin tepki gösterdiği ve görevinden istifa eden Hande Sarıoğlu’na ‘story şebeği’ diyen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’dan aylar sonra özür geldi.

Hakan bugünkü yazısında Seda Sayan’ın programında dans eden Opr. Dr. Banu Küçükpolat’a değinirken Hande Sarıoğlu’nu hatırlattı, şöyle yazdı: “Bir süre önce ‘göbek atan spiker’ olayında farklı bir tutum sergilemiştim. Bu konuda bir doktrin değişikliğine gitme kararı almış bulunmaktayım. Çok sekter davranmışım spiker olayında. Pişmanım ve pardon diyorum.”

YAZININ TAMAMI

Hande Sarıoğlu bu kez yayında göbek attı

NE OLMUŞTU?

Habertürk ekranlarında spor spikerliği yapan Hande Sarıoğlu, geçtiğimiz aylarda Instagram hesabından oryantal yaptığı bir dans videosu paylaşması üzerine kanal yönetimden tepki görünce istifa etmişti. Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise Sarıoğlu’nun dans videosu için “Şebeklik yapıp dikkat çekmeye çalışan bir ‘story şebeği’ gördüm” ifadelerini kullanmıştı.

Hakan’a cevap veren Sarıoğlu ise şunları söylemişti: “İzlemeyen, konuşmayan, yazmayan kalmasın lütfen, alınırım. O her şeyi çok bildiklerini sanan, benim oryantalimden daha kıvrak dilleri ve kalemleri olan dayılara seri oryantal getirin. Elden ele gönderin, paylaşın. Ülkede oryantal açığı varmış! İnsanların gözünün içine baka baka siyaset şebekliği yapan biri benim oryantalime ‘story şebekliği’ demiş; bak şu şebeğe.”

Hande Sarıoğlu’ndan Ahmet Hakan’a sert yanıt: Siyaset şebeği

Dans videosu sonrası Habertürk’ten ayrılan Hande Sarıoğlu’nun yeni adresi belli oldu