Ahmet Hakan bu kez Ezel Akay’ı hedef aldı

Yayın tarihi: 7 Mart 2022 Pazartesi 7:31 am - Güncelleme: 7 Mart 2022 Pazartesi 7:32 am

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi” başlıklı bir yazı yazdı. Hakan yazısında, Kaya’nın oyunculuğundan “nefret ettiğini” ifade etmiş ve bu “nefretinin” sebeplerini açıklamıştı. Hakan bugün de Ezel Akay’ı hedef aldı.

Hakan, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin başrolünde yer alan Hazal Kaya’nın oyunculuğunu beğenmediğini ifade ederek, yazısında şunları kaydetmişti: “Hazal Kaya’nın oyunculuğundan nefretimin 5 sebebi… Çok aşırı zorlamayla doğal olmaya çalışıyor. Gözlerine ve yüzüne ifade yüklemesini bilmiyor. Sahne ne olursa olsun hep şımarık kız çocuğu modunda. Hiç bitmeyen, bir yapmacıklık var oyunculuğunda”.

KAYA YANIT VERDİ

Hazal Kaya, Instagram’dan yaptığı paylaşımla Ahmet Hakan’a tepki gösterdi. Kaya “Senin fikrinin ne önemi var vasat herif” notunu paylaştı. Ahmet Hakan bugünkü köşesinde de tartışmayı sürdürerek bu kez Ezel Kaya’yı hedef aldı.

EZEL AKAY’I HEDEF ALDI

Hakan’ın yazısından ilgi bölüm şöyle:
HAZAL Kaya’nın oyunculuğundan nefret ettim abi. Ne yapayım? Elimde değil. Nefret ettim. Farkındayım, nefret çok güçlü bir duygudur. Ama Hazal Kaya’nın oyunculuğu o kadar kötü geldi ki bana, duygularımı ancak nefret kelimesi karşılayabildi. Ve dünkü yazıyı yazdım. Bu yazı nedeniyle bazıları bozulmuş bana. Bozulanlardan biri de yönetmen Ezel Akay. “9 Kere Leyla” diye bir film çekmişti bu Ezel Akay. Berbat ötesi bir filmdi. Sinema sanatını, icat edildiğine utandıracak kadar rezildi. Beş dakika bile katlanamıyordun, o derece kötüydü. Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi devasa oyuncular bile heder edilmişti filmde. Ne yapayım? Elimde değil. Nefret ettim. Farkındayım, nefret çok güçlü bir duygudur. Ama Hazal Kaya’nın oyunculuğu o kadar kötü geldi ki bana, duygularımı ancak nefret kelimesi karşılayabildi. Ve dünkü yazıyı yazdım.Bu yazı nedeniyle bazıları bozulmuş bana. Bozulanlardan biri de yönetmen Ezel Akay. “9 Kere Leyla” diye bir film çekmişti bu Ezel Akay. Berbat ötesi bir filmdi. Sinema sanatını, icat edildiğine utandıracak kadar rezildi. Beş dakika bile katlanamıyordun, o derece kötüydü. Haluk Bilginer ve Demet Akbağ gibi devasa oyuncular bile heder edilmişti filmde.

Hazal Kaya’dan Ahmet Hakan’a yanıt