Ahmet Hakan, Ali Koç’u hedef tahtasına oturttu

Yayın tarihi: 17 Şubat 2020 Pazartesi 2:23 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2020 Pazartesi 2:26 pm

Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’u hedef aldı. Ahmet Hakan, yazısında, Ali Koç’u başarısızlıkla suçladı.

BİRİNCİ AŞAMA: “Çok vizyoner bir başkanımız var… Acayip bir vizyon getirecek takıma… Çok umutluyuz çok” aşaması.

Bu aşama artık pek hatırlanmıyor bile.

Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen: Trabzonspor’un kollandığını düşünmüyorum

İKİNCİ AŞAMA: “Yenidir, tecrübesizdir, biraz deneyim kazanmasına izin verelim, acımasız olmayalım şimdi o kadar, idare edelim” aşaması.

Bu aşama da çoktaaan geçildi.

ÜÇÜNCÜ AŞAMA: “Dur bakalım, galiba bir şeyler yapacak… Acayip transferler yapacak galiba… İyi bir hoca bulacak galiba” aşaması.

Biraz uzun sürse de bu “galiba” aşaması da geçildi.

DÖRDÜNCÜ AŞAMA: “Borçları temizliyor, yeni bir üslup geliştiriyor. Takıma kaynak buluyor. Elinden geleni yapıyor. Barışçıl bir üslubu var” aşaması.

Bu aşama da hızlıca geçildi.

BEŞİNCİ AŞAMA: “Yahu bu Ali Koç’tan bize pek hayır yok galiba… Yahu bu Ali Koç’un vizyonu mizyonu hikâyeymiş kardeşim” aşaması.

Bu aşama da bir süre sonra unutulup geçildi.

ALTINCI AŞAMA: Ali Koç’un “Devlet bize karşı, hükümet bize karşı” falan diyerek… Kendisine yönelebilecek eleştirilerden yırtmak için hayali düşmanlar yaratma aşaması.

Son Ankaragücü mağlubiyetiyle bu aşamanın da sonuna geldik.

YEDİNCİ AŞAMA: “Ah Aziz Yıldırım ah, kıymetini bilemedik. Denizleri aş da gel kurbanın olalım… Kurtar bizi ne olur şundan” aşaması.

Şu anda bu aşamadayız.

Yazının tamamı için tıklayın