Ahmet Çakar’dan Terim’in eski yardımcısı olan Sümertaş’a cinsiyetçi tehdit!

Yayın tarihi: 8 Aralık 2020 Salı 1:20 am - Güncelleme: 8 Aralık 2020 Salı 1:21 am

Ahmet Çakar Derin Futbol isimli televizyon programında Fatih Terim’in eski yardımcısı olan Hande Sümertaş’a söylediği sözlerle tepki çekti.

Ahmet Çakar, Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” programında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in eski yardımcısı Hande Sümertaş’a cinsiyetçi sözler sarf etti. Çakar, Hande Sümertaş ile yıllar önce yaşadığı polemiği hatırlatarak, “Hande Sümertaş, kırklı yaşlarda biraz etine dolgun bir hanımefendi. Yıllar önce çok enteresan bir Paris gecesinde senin yaşadıklarını anlattım. Kızdın bana. O zaman Ertem Şener vardı. Ona, bana çemkirdi. Şimdi sana bir şey söyleyeyim. Eğer bir daha saçının başının oynadığını hissedersem beni üzmüş olursun ben de seni üzerim” dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Ahmet Çakar’ın cinsiyetçi söylemlerine tepki yağdı, “#BeyazTVboykot” etkiletiyle başlayan hashtag kısa sürede Türkiye gündemine girdi. Bir futbolsever konuyla ilgili, “Beyaz TV’de Ahmet Çakar tarafından Hande Sümertaş’a söylenen çirkin sözler ve tehdit” paylaşımıyla eksi hakeme tepki gösterdi

İşte tepkilerden bazıları;