Ahlen Tüketiciyi Koruma Merkezi 30. Yılını kutladı

Yayın tarihi: 30 Ekim 2019 Çarşamba 5:04 pm - Güncelleme: 30 Ekim 2019 Çarşamba 5:06 pm

Almanya’da Ahlen Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tüketiciyi Koruma Merkezi (TKM) Ahlen Belediye binasında düzenlediği etkinlikle 30. yılını kutladı. TKM, kuruluşunun 30. yıl dönümü nedeniyle 4-15 Aralık tarihleri arasında tüketicilere ücretsiz danışmanlık hizmeti vereceğini duyurdu.

Ahlen Belediye Binasında düzenlenen kutlamalara Ahlen Belediye Başkanı Dr. Alexander Berger ve Warendorf İl İdaresi Vali yardımcısı Winfried Kaup katıldı. Kutlamalarda konuşan TKM Müdürü Judith Spittler tüketicilere yönelik çalışmalara değinerek, “Düzenlediğimiz çalışmalarla hukuki danışmanlık, tasarruflu elektrik ve diğer enerji kaynaklarının nasıl doğru tüketileceği, telekomünikasyon sözleşmeleri,emeklilik ve kadınların yaşlılıkta mali zorluk yaşamamaları için çeşitli çalışmalar, toplantılar planladık’’ dedi.

Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarının da danışmanlık aldığı, 1976’dan beri Ahlen’de tüketicilere hakları ve enerji kullanımı konusunda danışmanlık hizmeti veren TKM 2010 yılından beri Ahlen Belediye binasında Ahlen ve çevresinde yaşayanlara hizmet veriyor.

TKM’nin organize ettiği aksiyon programını bu kurumun sayfasında görebilir katılım, müracaatlar yada ücretsiz danışmanlık alabilmek içinde aşağıdaki e-posta adresine mail atabilir ya da telefonu arayıp randevu alabilirsiniz.

Mail: [email protected]

Telefon: 02382 9613101 (Ahlen) – 02581 531313