Ahlak dersi vermeye kalkan Orhan Gencebay neler yapmış

Yayın tarihi: 16 Şubat 2022 Çarşamba 1:33 pm - Güncelleme: 16 Şubat 2022 Çarşamba 1:33 pm

Hadise, Gülşen ve Hande Yener gibi kadın sanatçıların sahnede tercih ettiği iddialı kostümler hakkında konuşan Orhan Gencebay “Bu edeple ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin ardından Orhan Gencebay’ın 2015 yılında Hülya Avşar’ın kalçasına tokat attığı görüntüler sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Hadise, Gülşen ve Hande Yener’in sahne performanslarında tercih ettiği kıyafetlerle ilgili konuşan Orhan Gencebay, “Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım” ifadelerini kullanmıştı.

Gencebay’ın “edeple” ilgili sarf ettiği sözlerin ardından sosyal medyada 2015 yılbaşı gecesinde Orhan Gencebay’ın Hülya Avşar’ın yanağını ısırıp kalçasına tokat attığı görüntüler yeniden gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları 2015 yılına ait görüntüleri paylaşarak “Gencebay sen misin ahlak dersi veren!” yorumlarını yaptı.

NE OLMUŞTU?

Hadise, Gülşen ve Hande Yener’in sahne performanslarında tercih ettiği kıyafetlerle ilgili konuşan İzzet Yıldızhan, “Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahneye çıkmasınlar” sözleriyle uzun süre gündemden düşmeyecek bir tartışma başlatmıştı.

Orhan Gencebay da Gülşen’in kıyafetinden rahatsız oldu