Ağrı’da ücretsiz şeker izdihamı!

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2022 Pazar 11:02 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2022 Pazar 11:10 pm

AKP’li Ağrı Belediyesi vatandaşlara Ramazan bayramı sebebiyle bedava şeker dağıtacağını duyurdu. Dağıtım esnasında izdiham oluşurken görevlilerin şekeri vatandaşa fırlattığı da görüldü.

AKP’li Ağrı Belediyesi’nin Başkanı Savcı Sayan, 26 Nisan’da Ramazan bayramı sebebiyle vatandaşlara ücretsiz şeker dağıtılacağını açıkladı. Bugün Ağrı Belediyesi’nde şeker dağıtımı gerçekleştirildi. Belediyenin önünde izdiham oluştuğu kameralara yansırken şeker torbalarının vatandaşa fırlatıldığı da görüldü. AKP iktidarının yarattığı ekonomik bunalım sebebiyle yurdun bir köşesinde vatandaşlar ucuz baklava için metrelerce kuyruk oluştururken bir tarafında da ücretsiz şeker için izdiham oluşturdu.

 

AKP’LİLERİN AĞRI’DAKİ ŞATAFATLI SAHURU

Halkın ücretsiz şeker için izdiham oluşturduğu Ağrı’da AKP Ağrı Gençlik Kolları, 7 Nisan’da şatafatlı bir sahur organizasyonu düzenlemişti. Ekonomik kriz sebebiyle halkın Ramazan’da sepeti doldurmadığı bir vakitte düzenlenen ‘çalgılı’ sahur büyük tepki görmüştü.

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Ağrı’daki şatafatlı sahuru, “Kudurmaya devam edeceksiniz’ sözleri ile savunmuştu.

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası

Bayram öncesi metrelerce ucuz baklava kuyruğu! Sabah erkenden sıraya girdiler