Ağrı Dağı eteklerinde müthiş festival! Işık şovları nefes kesi

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 1:11 pm - Güncelleme: 10 Temmuz 2023 Pazartesi 1:13 pm

Türkiye’de festivaller ve konserler gericiler tarafından yasaklanmaya çalışılırken Ağrı’daki müzik festivalinde binlerce yurttaş ışık şovu altında eğlendi.

Konser ve festivaller gericiler tarafından hedef alınıp yasaklatılıyor. Ağrı’da düzenlenen ‘Ağrı Dağı Müzik Festivali’ gericilere cevap niteliğinde oldu. Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen müzik festivaline katılan binlerce kişi, şarkılar eşliğinde halay çekip DJ performansıyla eğlendi. İlçe stadyumunda bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinlik için alana 70 metre uzunluğunda ve 444 metrekarelik LED ekran tasarımı ile sahne kuruldu.

Çevre il ve ilçelerden de vatandaşların yoğun katılım sağladığı konserde Kadr, Zara Pashaevna Mgoyan ile Mustafa Sandal yer aldı. Halay çekip eğlenen vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’ın, “Mr. Dosso Dossi Live Performance” ismiyle yaptığı DJ performansı, ışık ve havai fişek gösterisiyle konsere katılanlara keyifli anlar yaşattı.

Ağrı Dağı eteklerinde müzik festivali! 30 bin kişi böyle eğlendi

“TÜRKİYE BU GÜZEL RESMİ ALKIŞLAYACAK”

Etkinliğin önemini vurgulayan Eraslan, “Burada Kürt, Türk denilmeden, başı açık başı kapalı denilmeden, hiçbir ırk ve dil ayrıştırılmadan herkes birlikte eğleniyor. Türkiye de bu güzel resmi alkışlayacak. Bugün Iğdır, Erzurum, Van, Kars ve batı illerinden gelen binlerce misafirimiz var. Bizler bu insanlarımızı burada konuk ederek doğunun misafirperverliğini de göstermiş oluyoruz. Ben bu organizasyonların devamının gelmesini diliyorum.” değerlendirmesini yaptı.