Türbanı attı, Trump’ın yanında yer aldı! Rabia Kazan kimdir?

Yayın tarihi: 18 Kasım 2018 Pazar 8:41 am - Güncelleme: 6 Şubat 2020 Perşembe 12:52 pm

Rabia Kazan kimdir, neden gündeme geldi? Rabia Kazan, Türkiye’nin gündemine Papa suikasti ve Abdi İpekçi cinayetinin faili olan Mehmet Ali Ağca’nın nişanlısı olarak gelmişti. Eski nişanlısı olduğu iddialarını ise Kazan, avukatı aracılığıyla yalanlamıştı.

“Aslında Ortadoğu Gazetesi yazarıyken ithal çanta bile takmazdım. Gençlik yıllarımda ülkücü görüşlerim o kadar koyuydu ki, yabancı markalara bile karşıydım, kullananları da yadırgardım. O zaman ki dünya görüşüm çok kısıtlıydı.”

İTALYAN AVUKATLA EVLENDİ

Kazan, daha sonra türbanını çıkardı, İtalyan bir avukatla evlendi.

Kazan Türkiye’nin kriz yaşadığı dönemde ABD Başkanı Donald Trump’ın yanında çekilen fotoğraflar paylaşmıştı. Kazan, Trump’ın seçim döneminde kampanyasına katıldığını gösteren paylaşımlar da yapıyordu.

BM çatısı altında World Federation of United Nations Association adında yardım organizasyonları yapan bir kuruluşta çalıştı.

Bir dönem başörtüsünü çıkardıktan sonra “Kendimi şimdi özgür hissettim” açıklamasıyla gündeme gelen Rabia Kazan şimdilerde ABD Başkanı Donald Trump’ın seçim kampanyasında yanında olmasıyla yeniden gündeme gelmişti.

Rabia Kazan türbanını çıkarmasını böyle yayınlamıştı