Ağca ile aynı görüntüde yer alan isim konuştu! “Devlet bizi nerede görmek isterse orada görecektir”

Yayın tarihi: 9 Mart 2023 Perşembe 2:25 pm - Güncelleme: 9 Mart 2023 Perşembe 2:30 pm

Mehmet Ali Ağca ve beraberinde çok sayıda kişinin yer aldığı görüntü sosyal medyada gündem oldu. Ağca’nın yanında olduğu görülen isimlerden biri, görüntülerin yayılmasının ardından yaptığı açıklamada “Bir arada olmamız belli ki birilerini rahatsız etmiş. Etmeye de devam edecek. Herkes şunu bilsin, ben de dostlarım da devletin yanındayız. Bu devlet bizi nerede görmek isterse orada görecektir” dedi.

Gazeteci Abdi İpekçi suikastının faili ve Papa 2. Ioannes Paulus’a suikast girişiminde bulunan Mehmet Ali Ağca’nın uzun bir aranın ardından paylaşılan görüntüsü  sosyal medyada gündem oldu.

Bir evin içerisinde kaydedildiği düşünülen görüntülerde Ağca’nın çevresinde onlarca kişi olduğu görüldü.

Ağca ile aynı görüntüde yer alan isim konuştu. Görüntülerle ilgili açıklama yapan isim şunları söyledi:

“NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

“Sofrada oturup yemek yemekte nasıl bir mahsur var anlamadım. Bundan siyasi çıkar elde etmeye çalışanlara sesleniyorum, ne yapmaya çalışıyorsunuz. Biz dostluktan, kardeşlikten, devletten, milletten yanayız. Çok güzel bir söz var. ‘Milleti yücelt ki devlet yücelsin, milleti yaşat ki devlet yaşasın’ Herkes farklı görüşlere sahip olabilir. Ama bu bizim dostluğumuzun önüne geçemez. Sosyal medyadan bana mesaj atıyorlar. Ben dostlarımla beraber bir yemek yedim. Bunun üstünden nasıl bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz. Ne ben, ne benim dostlarım hiçkimse, kendi çıkarlarını devletin ve milletin çıkarlarının üstünde göremez.”

Abdi İpekçi’nin katili Mehmet Ali Ağca ortaya çıktı

“BELLİ Kİ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, ETMEYE DE DEVAM EDECEK”

“Bizim insanların bu kadar sıkıntı yaratmaya çalıştığı bir ortamda kardeşçe bir arada olmamız belli ki birilerini rahatsız etmiş. Etmeye de devam edecek. Herkes şunu bilsin, ben de dostlarım da devletin yanındayız. Bu devlet bizi nerede görmek isterse orada görecektir. Devletimizi sever, milletimizi sayarız. Bizim dostluklarımız üzerinden kimse siyasi çıkarlar elde etmeye çalışmasın. Oturduğumuz yemek masasında farklı görüşlere sahip dostlarımız var.”