Ağabeyini öldüren kişinin ağabeyini aracıyla ezdi

Yayın tarihi: 13 Kasım 2023 Pazartesi 10:48 am - Güncelleme: 13 Kasım 2023 Pazartesi 5:35 pm

Tokat’ta Z.U., geçen yıl ağabeyini öldüren Musa Şahin’in ağabeyine önce aracıyla çarptı ardından da yerde tekmeleyip kaçtı. Z.U.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı.

Tokat’ın Turhal ilçesine bağlı Kızkayası köyünde geçen yıl, kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada Serhat Unutmaz, Musa Şahin tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olayın ardından tutuklanıp cezaevine gönderilen Şahin, 10 yıl hapis cezası aldı. Yaşananların ardından köyü terk edip Kahramanmaraş’a yerleşen Şahin ailesi, 6 Şubat depremlerinin ardından yeniden Turhal’a döndü.

Serhat Unutmaz’ın kardeşi 17 yaşındaki Z.U., ağabeyini öldüren Musa Şahin’in ağabeyi Erdal Şahin’e otomobille çarparak yaraladı. Z.U., çarptıktan sonra yere düşen Şahin’e tüfek doğrultup tekme attı. Bu sırada baba Ayhan Unutmaz, oğlunun elinden tüfeği aldı. Z.U. olay yerinden kaçarken yerde yatan Erdal Şahin’i tekrar çarptı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Şahin’in tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaçan şüpheli Z.U.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Gözaltına alınan baba Ayhan Unutmaz ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

‘MAHKEMEYE BİLE SEVK EDİLMEDEN SERBEST KALDI’

Ayhan Unutmaz’ın da Z.U. ile birlikte aynı otomobilde olduğunu iddia eden Şahin ailesinin Avukatı Murat Kurnaz, “Gelinen noktada bizi üzen, hiçbir suç işlememiş bir vatandaşa çarptıktan sonra yeniden tekmelenip, uzun namlu silah doğrultup, başının üzerinden araçla geçilmesi. Bu olayın içinde olan baba Ayhan Unutmaz’ın mahkemeye dahi sevk edilmeden serbest bırakılmasıdır” diye konuştu.

Tokat’ta tavus kuşunu CİMER’e şikayet ettiler!