Afla cezaevinden çıkmıştı: Eşini darp etti, 2 çocuğunu silahla rehin aldı!

Yayın tarihi: 25 Nisan 2020 Cumartesi 4:59 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2020 Cumartesi 5:00 pm

Cezaevinden afla serbest bırakılan Fatih S. isimli erkek, şiddete maruz kalan eşinin evi terk etmesi üzerine iki çocuğunu uzun namlulu silahla rehin alındı.

Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana gelen olayda, AKP ve MHP’nin hazırladığı infaz yasasıyla cezaevinden yeni tahliye edilen Fatih S. isimli erkek, evli olduğu Alev S.’ye şiddet uyguladı. Şiddeti uğrayan Alev S. evi terk edince, Fatih S. “Eve gelmezsen çocukları öldüreceğim” diyerek tehdit etti.

İnfaz Yasası ile cezaevinden çıktı, emekli polisi döverek gasp etti

UZUN NAMLULU SİLAHLA TEHDİT ETTİ

Alev S.’nin ihbarı üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi adrese sevk edildi. Aralarında müzakereci polis memurunun da bulunduğu ekipler, uzun namlulu silahla çocuklarını rehin alan Fatih S.’yi ikna etmek için binaya girdi. Ancak Fatih S., “Evde kalaşnikof var, yaklaşmayın” diyerek polisleri de tehdit etti.

Polis, Fatih S.’yi ikna etmek için Alev S.’yi eve geri getirdi. Çelik yelek giydirilen Alev S., polisler eşliğinde binaya girdiği sırada Fatih S., kızını bıraktı. Fatih S., eşinin ikna etmesi üzerine oğlunu da bıraktı. Alev S., oğlunu kucağına alarak binadan çıktı. Alev S., büyük korku yaşayan çocuklarını sakinleştirmeye çalıştı.

Eşini bıçakladığı için tutuklanmıştı… Tahliyesinin ardından kızını döverek öldürdü!

GÖZALTINA ALINDI

Fatih S., Polis Özel Harekat ekipleri tarafından gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.