Afet sonrası prefabrik evler imdada yetişiyor

Yayın tarihi: 20 Eylül 2021 Pazartesi 3:48 pm - Güncelleme: 20 Eylül 2021 Pazartesi 3:48 pm

Manavgat ve Muğla’daki orman yangını ile Rize, Bozkurt ve Ayancık’ta yaşanan sel felaketleri sonrası prefabrik evler umut oldu. Yakın zamanda yaşadığımız orman yangınları ve sel felaketlerinde hepimizi üzen can kayıplarıyla beraber çok sayıda vatandaşımız evlerini kaybetti. Birçok ev eşyalarıyla beraber kullanılamaz hale geldi. Can ve mal kaybıyla beraber barınacak evlerini kaybetmek insanlarda ciddi mağduriyetler oluşturdu. Bu aşamada prefabrik ev modeli hızlı kurulum avantajıyla insanlara önemli umut oldu.

2+1 Prefabrik Ev 1 haftada oturuma hazır

Yeni nesil teknolojilerle modern tesislerde üretilen prefabrik ev hızlı kurulum avantajıyla diğer yapı modellerine fark atıyor. Üretimde kaynak kullanılmaması, cıvata somunlu ve geçmeli yapı modeli hızlı kurulumda önemli fayda sağlıyor. Evi oluşturan duvar blokları, çatı sistemleri, kapı ve pencereler, elektrik ve su tesisat malzemeleri tamamıyla fabrikada üretilerek hazır gönderiliyor. Evi oluşturan malzemeler kurulum yerine geldiğinde başka inşaat malzemelerine ihtiyaç duyulmadan uzman ekiple hızlı kuruluyor. 2+1 prefabrik evin kaba kurulum iki günde tamamlanıyor. İki gün de şap ve ıslak zemin uygulamalarını yaptırdığınızda boya ekipleri işe koyuluyor. Boya ekiplerinin iç ve dış boya uygulaması çalışmaları sonrası oturuma hazır hale getirilen ev kullanımınıza sunuluyor. Uzun ömürlü, deprem güvenliğinde yeni bir eve sadece 1 hafta içerisinde kolayca sahip olabilirsiniz.

2+1 prefabrik ev fiyatlarıyla da çok cazip

Beğeninize özel modern tasarımda çok sayıda farklı konut modelinin sunulduğu sektörde prefabrik ev fiyatları da oldukça cazip. 2+1 prefabrik ev fiyatları 80 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Zaman zaman özellikle kış döneminde kampanyalı satışların da gerçekleştirdiği sektörde fiyatları takibe almanızı öneririz. Kış aylarında çok daha uygun fiyatlarla müstakil konut sahibi olma avantajını yakalayabilirsiniz. Prefabrik yapı modelinin önemli bir avantajı da kış şartlarının inşa süreçlerine engel olmaması. Kurulum beton vb. uygulamalara ihtiyaç uymadığından kış şartlarından etkilenmeden montaj sürdürülebiliyor. Yapı güvenliği açısından beton yerine çok daha güvenli ve uzun ömürlü çelik sistem taşıyıcılar kullanılıyor. Evin model ve büyüklüğüne göre bu çelik taşıyıcı sistem kalınlığı özel yazılım programda otomatik verilerle gerçekleşiyor. Üretim statik veriler ışığında malzeme kullanımıyla yapılırken yapı güvenliği en iyi düzeyde hazırlanıyor.

3+1 Prefabrik eve 120 bin liraya

Ortalama bir ailenin günlük yaşam ihtiyaçlarını 2+1 ev rahatlıkla karşılarken daha büyük ev sahibi olmak isteyenlere özel tasarımlar da bulunuyor. Prefabrik ev modelleri tek katlı veya iki katlı hazır projelerden seçiminize özel üretilebiliyor. Hepsinin kurulum hızı birbirine yakın. 100 m2 tek katlı 3+1 prefabrik ev bu dönemde 120 bin lira rakamlarla satışa sunuluyor. 100 m2 eve karar vermeniz durumunda üretim sonrası 1 hafta ile 10 gün içerisinde oturuma hazır hale getirtmeniz mümkün.

Anahtar teslimi Prefabrik Evlerle usta sorunlarını geride bırakın

Son yıllarda müstakil konutta Türkiye’de en çok tercih edilen konut modeli prefabrik ev. Bu yenilikçi ev modelinin tercih edilmesinde çok sayıda öne çıkan neden yer alıyor. Bunlardan en önemlisi prefabrik evleri tercih edenlerin usta sorunlarıyla uğraşmaması. Sürecin nasıl yürütüldüğünü görmek adına sizin için Karmod prefabrik ev modelini inceledik. Bu firmada ev modelini beğenmenizle süreç başlıyor. Beğendiğiniz modele özel zemin betonu planını firma ölçülendirilmiş olarak size veriyor. Bu plana uygun evinizin kurulacağı zemin betonunun yaptırmanız yeterli. Bu planda her türlü işlem detaylarıyla izah edilmiş. Beton eniyle boyu, zemin yüksekliği, beton teknik özelliği, atık su gider alanının ölçülendirmiş sunumu firma tarafından size teslim ediliyor. Zemin betonunu belirtilen kriterlere göre hazırlamanız sonrası firma evinizi araca yükleyerek nerede kurulum istediyseniz oraya sevk ediyor. Aynı gün Karmod uzman kurulum ekibi sahaya gelerek malzemeleri araçtan indirerek montaja başlıyorlar.

Evin büyüklüğüne göre uzman ekip kurulumu 2 ila 7 gün içerisinde tamamlıyor. Bu aşamada evin çok sayıda işlemi bu ekiplerce farklı ustalara gerek duyulmadan gerçekleştiriliyor. Duvarların montajı, çatılar ve çatı örtüsü, duvar ve çatı yalıtım uygulamaları, kapı ve pencerelerin montajı yapılıyor. Eve özel projelendirilmiş elektrik tesisatı da kurulum aşamasında aynı ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Kablolamalarla beraber sigortalar, ana akım bağlantı buatı, anahtar, priz ve aydınlatma armatürleri projedeki gibi eksiksiz tamamlanıyor. Sıhhi ve atık su tesisat uygulamaları da aynı şekilde projeye göre bu ekip tarafından gerçekleştiriliyor.

Size düşen tek şey ıslak zemin fayans uygulamaları, zemin şapı sonrası parke veya fayans uygulamasını yaptırmanız. Bu işlemler sonrası Karmod boya ekip talebinde bulunarak eviniz 2 ila 3 gün içerisinde boyanmış şekilde oturuma hazır hale geliyor. Nice günler güven ve huzurla kullanın.