Adnan Oktar’ın ‘hayalet’i turnike sistemli ‘seks olimpiyatları’nı anlattı

Yayın tarihi: 10 Şubat 2021 Çarşamba 8:08 am - Güncelleme: 10 Şubat 2021 Çarşamba 8:08 am

Adnan Oktar organize suç örgütünün ‘hayalet’ lakaplı üyesi Murat Çakır örgüt içinde ‘seks olimpiyatları’ düzenlendiğini anlattı.

Murat Çakır’ın örgüt içindeki kod adı ‘Hayalet’ti. Örgüte bağlılığını sadece yöneticiler biliyordu. Davada 8 yıl hapis cezası aldı. Cezaevinden İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yazdığı dilekçede, itirafçı olup etkin pişmanlıktan faydalanmak istedi. Çakır, Adnan Oktar organize suç örgütüyle ilgili şunları anlattı:

“Örgütün turnike sistemine ‘seks olimpiyatları’ deniyordu. Bu konu turnikeye giren örgüt üyelerinin cinsel gücü ile ilgiliydi. Adnan Oktar, Tarkan Yavaş, Ender Daban, Tahsin Akkaş gibi kişilerle özel konuşurdu. Kızlarla ise bu kişiler gittikten sonra açık alanda sohbet ederdi.

Hayalet Lakaplı Murat Çakır

SEVGİLİ OLMA ŞARTI

Bu sohbetlerde erkeklerin cinsel gücünden bahsedilirdi. Kadınlara tebliğin ancak onlarla sevgili olarak olabileceği, sevgili olmadan ve ilişkiye girmeden kadınların tebliği kabul etmeyeceği anlatılırdı. Kadınların diğerleriyle ilişkiye girmeleri, bu sayede gururlarının kırılıp dini daha çabuk anlayacakları söylenirdi.

Adnan Oktar’ın din bilgisi yoktu. Arapça bilmiyordu. Kuran üzerinden kendisine menfaat sağlayacak çıkarımlar yapardı. Oktar ve tebliğciler, Mehdi’nin İstanbul’da olduğunu, hicri 400 yani 1979’da görevine başladığını, adının Adnan olduğunu, Mehdi cemaati gibi kendilerinin de 313 kişi olduğunu anlatırlardı.