Adliyeye sevk edilen Neslim Güngen deliye döndü

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2024 Cuma 11:34 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2024 Cuma 2:44 pm

“Kuyu-8” operasyonlarında yakalanan 45 şüpheli adliyeye sevk edildi. ‘Neslim Güngen‘ olarak tanınan sosyal medya fenomeni Neslihan Güngen adliyeye girerken çevredekilere sözlü saldırıda bulundu. Ayrıca Neslim Güngen ve eşinin ifadesi de ortaya çıktı.

Tutuklanan Dilan Polat’ın ardından gözler diğer fenomenlere ve yaşadıkları lüks hayatlara çevrildi. MASAK raporları, fenomenlerin banka hesap hareketleri, bağlantılı oldukları kişi ya da kişiler geniş çaplı olarak incelenirken sosyal medya hesabından sık sık lüks tüketim yaptığı anlara ait görüntüler paylaşan güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen ile eşi İnanç Güngen’e yönelik operasyon düzenlendi.

“Kuyu-8” operasyonları kapsamında gözaltına alınan ve aralarında fenomen Neslihan Güngen ile eşi İnanç Güngen’in de bulunduğu 45 zanlı adliyeye sevk edildi.

KAMERALARA SÖZLÜ SALDIRIDA BULUNDU

Elleri kelepçeli şekilde adliyeye götürülen Neslim Güngen’in o sırada gözyaşlarına hakim olamadığı ve etrafa sözlü saldırıda bulunduğu anlar kameralara yansıdı.

NESLİM GÜNGEN: BÜTÜN İŞ VE İŞLEMLERİMİZ ŞEFFAFTIR

Öte yandan Neslim Güngen, eşi İnanç Güngen, vergi müfettişi ile bazı çalışanların ifadelerine ulaşıldı. Buna göre, Neslim Güngen’in ifadesinde kendisini defalarca kez arayarak kayıt dışı görüşme talep eden vergi müfettişi ile ilgili, “Vergi müfettişleri ile vergi dairesinde görüşme yapıyor. Kayıt dışı görüşmedim kendisiyle” dediği öğrenildi. Güngen aynı zamanda polise verdiği ifadede hakkındaki bütün iddiaları reddederek “Bizim yaptığımız tüm iş ve işlemler şeffaftır. Devletin her kurumu gelip bizi denetleyebilir” dedi.

Ayrıca Güngen’in fiziki takip sırasında yaptığı bazı görüşmelerde para kasası Gökhan Göz’le de sevgili olduğunu söylediği öğrenildi.

ÇALIŞANLARI YALANINI ORTAYA ÇIKARDI

Güngen’in gözaltına alınan çalışanlarının ise verdiği ifadelerde Güngen’i yalanladıkları ortaya çıktı.

Çalışanların güzellik merkezlerinde kullandıkları ilaç ve kozmetik malzemelerin bir kısmının toplatılma kararı bulunduğunu, malzemelerin halk sağlığını tehdit ettiğini, hiçbir şekilde kozmetik içeriği olmayan sıvıları botoks olarak yüksek fiyata satıldığını ve ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkiler olduğunu bildiklerini ancak tüm bunlara Neslim Güngen’in kendilerini zorladığını söyledikleri ortaya çıktı.

İNANÇ GÜNGEN SUÇU NESLİM GÜNGEN’E YIKTI

Ayrıca İnanç Güngen’in de ifadesinde bütün suçlamaları reddederek Neslim Güngen’i suçladığı belirtildi. İnanç Güngen, “Cihazları ben üretiyordum ancak belgeleriyle Neslim ilgileniyordu. Sağlık Bakanlığı’na kayıt yaptırdığını söylüyordu. Şirket benim üzerime ancak bütün işlerle işleyişle Neslim ilgileniyordu” dedi.

VERGİ MÜFETTİŞİ İDDİALARI KABUL ETMEDİ

MASAK tarafından görevlendirildiği süreçte Neslim Güngen’i defalarca arayarak kayıt dışı görüşme talep ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan vergi müfettişinin ise hakkındaki iddiaları reddederek herhangi bir maddi talepte bulunmadığını söylediği öğrenildi. Müfettişin ifadesinde “İşle ilgili görüştük görüşmeye gittiğimde yanımda başkaları da oluyordu” dediği ortaya çıktı.

Neslim Güngen

“Dilan Polat’ı sektöre ben soktum” diyen Neslim Güngen ve eşi gözaltına alındı

Kaynak: DHA