Adliyenin önünde kadını ezip metrelerce sürükledi serbest kaldı

Yayın tarihi: 5 Ağustos 2022 Cuma 2:19 pm - Güncelleme: 5 Ağustos 2022 Cuma 2:19 pm

Karaman’da tartıştığı Merve Şakır’ı otomobille ezdikten sonra metrelerce sürükleyen Süleyman Y. isimli erkek, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Süleyman Y.’nin serbest bırakılmasına tepki gösteren Şakır’ın annesi “Kızımı orada yerde kanlar içerisinde gördüm. Ben savcılarımızdan, polisimizden ve devletimizden yardım istiyorum.” diye konuştu.

Olay Karaman Adalet Sarayı binası önünde gerçekleşti. Süleyman Y. isimli erkek,  kavgalı olduğu Merve Şakır’ı konuşmak için yanına çağırdı. Bina önüne gelen kadının üzerine aracını sürdü. Çarpmanın etkisiyle kadın aracın tavanında 300 metre sürüklendi. Bir süre daha ilerlemeye devam eden Süleyman Y. ani fen yapınca Şakır yere düştü. Olay yerinden kaçmak isteyen Süleyman Y., yere düşen kadının bacağını ezdi.

Boşanmak istediği erkek tarafından rehin alındı! “Bir kadın cinayeti daha yaşanmasın”

Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, Süleyman Y. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen erkek çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“GEREKİNİN YAPILMASINI İSTİYORUM”

Merve Şakır’ın annesi Durdane Şakır olayı şu şekilde aktardı:

“Kızım Süleyman Y. ile konuşmak için onların yanına doğru gitti. Bu sırada Süleyman Y. arabayı kızımın üzerine sürdü. Kızım kazanın ardından ön tampona yapıştı. Ben ‘dur’ dememe rağmen araba durmadı. Kızım anne baba beni kurtarın diye bağırdı, biz arabanın arkasından koştuk. 300 metre ilerideki petrolün yanına kadar koştum ve kızımı orada yerde kanlar içerisinde gördüm. Çocuğu arabanın üzerinden düşürdükten sonra sol bacağının üzerinden geçmiş arabayla. Şu an bacağı kötü. Ben savcılarımızdan, polisimizden ve devletimizden yardım istiyorum. Gerekenin yapılmasını istiyorum”

 

Hemşirenin burnunu kıran saldırgan adli kontrolle serbest bırakıldı!