Adı üç büyüklerle anılıyordu! Galatasaray bombayı patlattı

Yayın tarihi: 28 Ocak 2023 Cumartesi 11:50 pm - Güncelleme: 28 Ocak 2023 Cumartesi 11:50 pm

Galatasaray, İtalyan ekibi Sassuolo’da forma giyen milli stoper Kaan Ayhan‘ın transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray, Kaan Ayhan’ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Sassuolo ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu.

ÜÇ BÜYÜKLER İLE ADI ANILIYORDU

Milli stoper Ayhan’ın adı daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile de anılmıştı. Ayhan’ın sarı kırmızılı ekibi tercih ettiği ve kulüpte kiralık olarak forma giyeceği neredeyse kesinleşti. Ayhan’ın yakın zamanda imzayı atması bekleniyor.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan’ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır. ”

ANLAŞMANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Galatasaray, Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı. Sassuolo’ya 400 bin Euro kiralama bedeli ödenecek. 2 milyon 800 bin Euro zorunlu satın alma bedeli ise 4 yıla yayılmış taksitler halinde ödenecek.

BU SEZON 11 MAÇTA OYNADI

28 yaşındaki savunmacı bu sezon Sassuolo’da 11 resmi müsabakada forma şansı buldu. Kaan Ayhan bu süreçte 630 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek olan Kaan Ayhan’ın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Kaan Ayhan’ın babasından ‘transfer’ açıklaması