Adı Fenerbahçe ile anılan Merih için Nottingham Forest iddiası!

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2023 Salı 6:35 pm - Güncelleme: 8 Ağustos 2023 Salı 6:35 pm

Atalanta’da teknik direktör Gasperini’nin kadroda düşünmediği ve transferde adı Fenerbahçe’yle anılan Merih Demiral ile Nottingham Forest’ın ilgilendiği önse sürüldü. İngiliz kulübünün Merih için 17 milyon sterlini gözden çıkardığı iddia edildi.

Atalanta’da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Merih Demiral’a, İngiltere Premier Lig takımı Nottingham Forest’ın talip olduğu ileri sürüldü.

NOTTINGHAM’DAN 17 MİLYON STERLİN

Daily Mail’in haberine göre; İngiliz kulübü, Atalanta’nın stoperi Merih Demiral için teklifte bulundu. Nottingham’ın Türk futbolcu için 17 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu ve transferin gerçekleşmesi için Merih Demiral’ın da ikna edilmesi gerektiği vurgulandı.

Merih Demiral’a İngiliz kulübünden teklif

MERİH, SERIE A’DA KALMAK İSTİYOR

Haberde, 25 yaşındaki stoperin Türkiye’den de teklifler aldığı ancak Inter’in ilgisi sonrasında Seria A’da kalmaktan yana olduğu belirtildi. Merih Demiral’ın adı altyapısından yetiştiği Fenerbahçe’yle de anılıyordu.

BONSERVİSİNE 21 MİLYON EURO ÖDENDİ

Atalanta ile 3 yıl daha anlaşması bulunan Merih, 2022 yılında 21 milyon euro bonservis bedeliyle Juventus’tan transfer edilmişti. Geride kalan sezonda İtalyan takımında 28 maça çıkan Türk stoper 1 kez fileleri havalandırdı.