Adı Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı’dan sürpriz aşk itirafı

Yayın tarihi: 23 Temmuz 2024 Salı 10:01 pm - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 Salı 10:01 pm

Geçtiğimiz günlerde adı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı‘dan sosyal medya hesabından ilginç bir itiraf geldi. Subaşı aşık olduğu haberini takipçileriyle paylaştı.

Televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisiyle yaptığı evlilikle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile evlenen Subaşı 4 ay evli kalıp boşanmıştı. Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde de milli futbolcu Barış Alper Yılmaz ile bir mekanda eğlendiği haberleriyle gündem olmuştu.

Bahreyn’de veliaht prensin partisine katılan Şeyma Subaşı görüntü yasağını tuvalette deldi

Bu gelişmelerin ardından Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından “Tahmin edin ne oldu?” diyerek yeniden aşık olduğunu duyurdu.

Subaşı “-Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. LOL. Ve neredeyse düşünüyordum… Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı….. Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde. Hissediyorum.” notunu düştüğü paylaşımla yeni bir ilişkiye yelken açtığını duyurdu.

Barış Alper Yılmaz ile Şeyma Subaşı sabaha kadar eğlendi iddiası

Şeyma Subaşı

Geçtiğimiz günlerde adı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan Şeyma Subaşı’dan sosyal medya hesabından ilginç bir itiraf geldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ